Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 20 bodova

TP-Link TD-W8901G login

275 pregleda · 23 odgovora · otvorena 07.07.2012. u 23:05

Evo skromnih 20 boba ko pomogne oko problema. Imam modem TP-Link TD-W8901G a ne znam password. Nije onaj defaultni "admin" "admin"

Treba mi hitno, ne mogu ih sad zvat, tako da ta opcija otpada.

http://www.routeripaddress.com/routers/1451/tp-link-td-w8901g_default_settings.html

Hvala!
probaj samo admin i enter,onda probaj gore admin dole root
Probaj kucati imeprezime zajedno,malim slovima dole i gore.
Ili probaj gore admin dole imeprezime.
brate probaj "shokirati modem" pritisni oko 10-tak puta onu rupicu iza reset i trebalo bi da se vrati na fabricka podesenja!
ako to uspijes zakljucaj Wi-Fi mrezu obavezno..
arman10 je napisao/la:
probaj samo admin i enter,onda probaj gore admin dole root
Ne radi lave to.
joj imo sam ja drug isti problem i naso sam bio nekako aj odo trazit pa cu editovati ako nadjem nesto
hmmm.. Nisam siguran u cemu ti je problem, imao sam isti problem sa tim modemom ali meni je radio password samo "admin"
Probaj reinstalirat sistem, jer ti slabo ko zna oko konekcije na g.ba jedino da ko ne radi u HS-u/ADSL-u. Pozz
falscher je napisao/la:
brate probaj "shokirati modem" pritisni oko 10-tak puta onu rupicu iza reset i trebalo bi da se vrati na fabricka podesenja!
ako to uspijes zakljucaj Wi-Fi mrezu obavezno..
Al to ce mi restartovati konekciju skroz? Moram onda podesavati modem od nule? Sta ja znam kako je onaj iz bhtelekoma napravio...
REASTART MODEM
tj 10-20 sek drzi ono dugme za rr i bit ce admin
a jesi li inst drivere=?
brate bolje ti je to odma uraditi vratis na fabricka podesenja napravis 5 min posla,a ovde ces visiti po forumu ocekivati odgovor i nadati se da ce mozda neko postaviti odgovarajuci post ;)
nemoj restartovati ovako modem jer ce ti vratiti sve fabricko pa ces se morat je**t dok napravis fino sve
sTr je napisao/la:
REASTART MODEM
tj 10-20 sek drzi ono dugme za rr i bit ce admin
a jesi li inst drivere=?
A jel se restartuje onda skroz sve, ili ostaje svei sto? Kontaš? Jel se rra samo username i pw ili i postavke modema koje mi trebaju da se kontaktujem na racunar..
Brix je napisao/la:
A jel se restartuje onda skroz sve, ili ostaje svei sto? Kontaš? Jel se rra samo username i pw ili i postavke modema koje mi trebaju da se kontaktujem na racunar..
Restartuje ti se sve pw username password od wirless konekcije, to ti barem nije problem napravit.
arman10 je napisao/la:
Restartuje ti se sve pw username password od wirless konekcije, to ti barem nije problem napravit.
Al lave, modem je VOIP, nbece mi raditi ni telefon onda, mojatv
Brix je napisao/la:
Al lave, modem je VOIP, nbece mi raditi ni telefon onda, mojatv
E ne znam onda nemam iskustva sa mojatv,najbolje bi ti bilo da njih zovnes da ti to urade sta vec trebas....
username:adi96
pw:070767alma

to probaj .. moguce je za adija pravo :D
probaj

username: user
pw: user

ili pokusaj username prazan a pw admin ili obrnuto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.