Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Pomoc sezone

109 pregleda · 7 odgovora · otvorena 07.07.2012. u 10:55

Jel neko moze da mi kaze kad ce 3 sezona? i jel kad bude treca sezona mogu da se prebacim na eu west!
Ja mislim u 9 mjesecu

EDIT: Da u 9 mjesecu je..
Na euw mozes besplatno da se prebacis samo ako si taj acc napravio prije podjele servera
internaal je napisao/la:
Na euw mozes besplatno da se prebacis samo ako si taj acc napravio prije podjele servera
ne mogu kosta 2600 :P
Belmin_Beka je napisao/la:
ne mogu kosta 2600
Ne budi glup brate, rekao ti je dečko iznad ako si se prijavio dok je EUW i EUNE bio jedan server, tada se možeš besplatno prebaciti.

A pošto si ti početnik u LoL-u i nisi igrao kada su EUNE & EUW = jedan server, sada moraš plaćati sa Riot poenima.

edit: Edukuj se malo, od kad se na pitanje stavlja uzvičnik majke ti?
wiize je napisao/la:
Ne budi glup brate, rekao ti je dečko iznad ako si se prijavio dok je EUW i EUNE bio jedan server, tada se možeš besplatno prebaciti. :)

A pošto si ti početnik u LoL-u i nisi igrao kada su EUNE & EUW = jedan server, sada moraš plaćati sa Riot poenima. :-X

edit: Edukuj se malo, od kad se na pitanje stavlja uzvičnik majke ti? :r
ne seri samo mi reci u 3 season ocul moc na eu w?
opet ti belmine

ako si bio registrovan do 21 jula 2011 godine na lol imas pravo na jedan besplatan transfer, to jest prije podijele servera kad je bilo, neces se moci prebacit ako sta ne promjene u medjuvremenu
Not_Enough je napisao/la:
opet ti belmine :D

ako si bio registrovan do 21 jula 2011 godine na lol imas pravo na jedan besplatan transfer, to jest prije podijele servera kad je bilo, neces se moci prebacit ako sta ne promjene u medjuvremenu
al kad bude 3 sezona ocul moc na eu w?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.