Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fragNET Summer Tournament - OBAVIJEST!

2.839 pregleda · 69 odgovora · otvorena 02.07.2012. u 21:42

/cao cao,

posto smo imali problema oko organizovanja turnira 14og (eternity ekipa ne moze igrati tada), turnir smo pomjerili 7 dana ranije.

ZNACI TURNIR CE SE IGRATI 07.07.2012

Izvinjavam se svim ekipama kojima je ovo pomutilo planove, al se nadam da ce turnir biti odigran.

Za sada 100% ekipe prijavljene su:
1.oldies (platili)
2.6pack (platili)
3.eternity (platili)
4.ubernation (platili)
5.emantha (platili)
6.dbronline (platili)
7.liryomix (platili)
8.fragnetmix (platili)
9.mastermix (platili)
10.oldtimers (platili)
11.erupcija (platili)

Kaparu za turnir trebaju donjeti sve ekipe iz Sarajeva, najdalje do cetvrtka!

Ako ima jos koja ekipa da se prijavi, neka javi.

P.S: Bit ce nesto od sponzora, trudim se da izvucen nesto od njih, tako da se nadam da cu uspjeti.
Sad zasto eternity nemoze da igra kad je trebalo prvi termin , pomjerili po vasem izboru ..

GL
omchoo je napisao/la:
Sad zasto eternity nemoze da igra kad je trebalo prvi termin , pomjerili po vasem izboru ..

GL
Ja sam druze lider eternity-a. Nemoj da se javljas na ovu temu, jer samo valjas gluposti bezveze.

Jeste glupo i pogresno sa nase strane sto smo pomjerili radi nas, al ja sam se iscimao da pozovem sve ekipe, organizujem, trcim gore, trcim dole, razgovaram sa firmama, izadem svima u susret, da svi dodemo da igramo cs i da se zezamo i uzivamo, tako da i mi mozemo uzeti malo oduska i pomjeriti turnir zbog nas.
IFC je napisao/la:
Ja sam druze lider eternity-a. Nemoj da se javljas na ovu temu, jer samo valjas gluposti bezveze.

Jeste glupo i pogresno sa nase strane sto smo pomjerili radi nas, al ja sam se iscimao da pozovem sve ekipe, organizujem, trcim gore, trcim dole, razgovaram sa firmama, izadem svima u susret, da svi dodemo da igramo cs i da se zezamo i uzivamo, tako da i mi mozemo uzeti malo oduska i pomjeriti turnir zbog nas.
Samo kazem svoje misljenje , al haj GL .
IFC je napisao/la:

Opet nije razlog da se pomijera :S Možda je neko planirao nešto, ali eto tvoja odluka
omchoo je napisao/la:
Samo kazem svoje misljenje , al haj GL .
Misljenje ti je totalno glupo, a Bogami i nevazno.
Za one koji nisu iz Sarajeva uplata na dan turnira?
ELDOOO je napisao/la:
Za one koji nisu iz Sarajeva uplata na dan turnira?
Da. Ekipe koje dolaze sa strane, pare mogu donjeti na dan turnira.
dolazi li entel ?
je**a te kapara u cetvrtak , daj na dan turnira da donesemo pare , al eto , ako ne odgovara , donijet cemo pare u cet. valjda .
Dolazimo magnum i ja! Ku******i momci!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.