Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 50 bodova

Evo bodovi sadmiru za steam acc

787 pregleda · 25 odgovora · otvorena 25.02.2007. u 12:44

Sry na temi mislim da bi trebali napraviti nesto da se drukcije daju bodovi ali et zato moram vako.
Sadmir mi je dao steam acc i trazi 50 bodova pa evo mu ih
50 za onaj stim
upucaj se
hwala
Nista josh upoznali maesa a upoznat cete ga ...

joj ako maes dodje obadvojica ce te biti banovani korisnici ..
queLL® je napisao/la:
50 za onaj stim
upucaj se
hwala

Potpisujem ; onaj full steam za pisljivih 50 bodova , ja ti davao 300
Rev. je napisao/la:

Hhahah haveru vidis da su gladni bodova

Jao mu davao zILL mu davao 600bodova bio ja sa njim kaze dao bi mu steam ako je full i da ce raditi..

tup , mrtav
Rev. je napisao/la:

to je samo za pocetak. samo sam trazio za galeriju,

a sto ban. ovdje izgleda nesmijes a reci, i ban. bolime nesto ako ban dobijem
ada je napisao/la:
Hhahah haveru vidis da su gladni bodova

Jao mu davao zILL mu davao 600bodova bio ja sa njim kaze dao bi mu steam ako je full i da ce raditi..

tup , mrtav

ja ako hocu da dam nekome steam, za koliko bodova ja hocu, to je vec domene. jacu ga dati za 5 bodova ako JA hocu.
ja ako hocu da dam nekome steam, za koliko bodova ja hocu, to je vec domene. jacu ga dati za 5 bodova ako JA hocu.
sadmir je napisao/la:

Dobro , onda si glup.

In & Out.

sadmir je napisao/la:

ma ja ba boli te ...ako dobijes ban pocest ces moliti da ti ga skinu bit ces dosada ziva za admine.itd

btw.ode ti i tih 50 bodova i tvoja galerija...
dragi je napisao/la:
ma ja ba boli te ...ako dobijes ban pocest ces moliti da ti ga skinu bit ces dosada ziva za admine.itd

hahahahahahaha ma legenda hahahah !! ccc ma ako te banuju nemoj praviti novi account i moliti da ti skinu ..
cus

Banovan si sa GAMERS.ba

Razlog: TUP,MRTAV
Rev. je napisao/la:
Dobro , onda si glup.

In & Out.

ne, to se zove. nemoj misliti samo nasebe. djeli i sa drugim. zato je bih i propala zemlja. samo daj meni meni
dragi je napisao/la:

koga cuj ja moliti. ma necu temu napisati. pa nije ovo jedina stranica na planeti
ne, to se zove. nemoj misliti samo nasebe. djeli i sa drugim. zato je bih i propala zemlja. samo daj meni meni
sadmir je napisao/la:

Prodo steam full za 50 bodova. Svaka cast... idol si mi sto se IDIOTIZMA tiche...
ada je napisao/la:
hahahahahahaha ma legenda hahahah !! ccc ma ako te banuju nemoj praviti novi account i moliti da ti skinu ..
cus

Banovan si sa GAMERS.ba

Razlog: TUP,MRTAV

toje tebi krivo sto nisam tebi. ti moras razumjeni da za mene steam nije nista. jaga mogu nabaviti sa cs bez ikakvih problema, ako ja hocu
koga cuj ja moliti. ma necu temu napisati. pa nije ovo jedina stranica na planeti
sadmir je napisao/la:

buraz iz danske si ima puno bolji stranica ... haj sada marsh sa foruma koji spamers ccc ionako ces biti banovan mozes kucati josh malo postova sace maes iza pola 2
toje tebi krivo sto nisam tebi. ti moras razumjeni da za mene steam nije nista. jaga mogu nabaviti sa cs bez ikakvih problema, ako ja hocu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.