Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FB stranica!

161 pregled · 11 odgovora · otvorena 25.06.2012. u 11:43

pozz svima,

ne znam jesam li promašio podforum,al' ajd :)..

Ovako,nedavno sam napravio neku FB stranicu i problem je sada kako da skupim lajkove ? ...imali ko kakvih načina da se lako skupi 500,600,700..lajkova u kratkom vremenskom periodu...samo nemojte ono :"Ideš na chat i išeš moželi lajk ?"...

Unaprijed hvala!
Danas vjerovatno najbolji način je da povežeš stranicu sa aplikacijom, sad npr. imaš onih debilnih aplikacija poput ' Koji si igrač na EU2012 ' ali ako uz to još i reklamiraš aplikaciju, možeš dostići 50-70k fanova.

Ma lagano je to sve, samo ako nemaš SSL certifikat na sajtu, ništa od toga
Almir je napisao/la:
Danas vjerovatno najbolji način je da povežeš stranicu sa aplikacijom, sad npr. imaš onih debilnih aplikacija poput ' Koji si igrač na EU2012 ' ali ako uz to još i reklamiraš aplikaciju, možeš dostići 50-70k fanova.

Ma lagano je to sve, samo ako nemaš SSL certifikat na sajtu, ništa od toga :)
Jel' znaš kako se pravi ta aplikacija,odnosno kako se povezuje sa stranicom ?
Možeš ujedinit stranice manje od 100 ljudi u jednu.
EL1TE je napisao/la:
Možeš ujedinit stranice manje od 100 ljudi u jednu.
Kako to uraditi ?
Ako imaš neku manju stranicu (100-) ljudi možeš da je uvežeš sa stranicom kojom ti želiš.Proces je takav da na stranicu koja je manja od 100 ljudi promjeniš ime u ime stranice u koju je ujedinjuješ.

Kad to uradiš evo ti u slikama kako da ujediniš:

EL1TE je napisao/la:
Ako imaš neku manju stranicu (100-) ljudi možeš da je uvežeš sa stranicom kojom ti želiš.Proces je takav da na stranicu koja je manja od 100 ljudi promjeniš ime u ime stranice u koju je ujedinjuješ.

Kad to uradiš evo ti u slikama kako da ujediniš:

Odem na recources ali nema to Merge dublicate pages ?
nele23 je napisao/la:
Odem na recources ali nema to Merge dublicate pages ?
jesi čorav moraju se stranice isto zvat kako bi se mogle ujedinit pročitaj malo šta sam gore napiso.
EL1TE je napisao/la:
jesi čorav moraju se stranice isto zvat kako bi se mogle ujedinit pročitaj malo šta sam gore napiso.
Znam..promijenio sam,ali o5 nema .
nele23 je napisao/la:
Znam..promijenio sam,ali o5 nema .
M0ra bit nisi nešto dobro uradio
http://snajderaj.com/2011/09/spajanje-dve-facebook-stranice-u-jednu/
Danas svaka rečenica na fb ima svoju stranicu :S
... radiš tzv. "uzajamne" reklame sa drugim stranicama koji imaju isti broj fanova kao tvoja i tako se nakupi budala
Pozdrav
radi ko sto svi ovisnici o stranicama udjes u neku stranicu koja ima dosta clanova kliknes na neku sliku i napises komentar , ulazite dobra zaba ili tako nesto :d ili ih slazes prvi 10.0000 koji udju dobijaju admina :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.