Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Facebook problem

77 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.07.2012. u 18:37

Imal neko od vas problem sa fejsbukom ?

Meni nece nikako da udje , nit se loada ni nista . Obrisao sam sva ona cuda preko ccleanera , avasta , malvare i to ali nista ?
nmb je napisao/la:
umri i ti bogati
Jes' ti prirodno glup il treniras ?
Ja ne'am nikakvih problema,ti si nesto sje*o
Budi pozdravljen usljo
Probaj ući sa drugog browsera! Ako neće , onda pritisni F5 više puta dok ti ne uđe.
Eo preko explorera frcera normalno . Sad mi na chromu nece ni google da ocita, oce samo gamers xD.
Sacu ja njega reinstalirati.
kakav crni f5 i refresh i cc cleaner

izbrisi cookies i trebalo bi ti MALO ubrzati mozzilu ako je koristis , sto se tice fejsbuka i meni je tako neki dan , prave nesto ... dobices nesto novo na chatu pored onog malog kruga da te odmah odvede na njegov,njen timeline i nesto za komentare novo ako se npr zove HASO nece biti vise "comment" vec "Comment on Haso's post..." i to je sve .. glupost
ZLAXON je napisao/la:
kakav crni f5 i refresh i cc cleaner :-X

izbrisi cookies i trebalo bi ti MALO ubrzati mozzilu ako je koristis , sto se tice fejsbuka i meni je tako neki dan , prave nesto ... dobices nesto novo na chatu pored onog malog kruga da te odmah odvede na njegov,njen timeline i nesto za komentare novo ako se npr zove HASO nece biti vise "comment" vec "Comment on Haso's post..." i to je sve .. glupost :P
pa preko cc cleanera mozes obrisat cookies :D
Evo reinstaliro sam ga , sad moze .Jedva nekako otvara xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.