Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

¸Dobio sam ban na pubu

423 pregleda · 26 odgovora · otvorena 24.06.2012. u 09:53

Nema ti nikakve fajde sto ti napises jesi li koristio ili nisi.
Fino Demo uploadaj i rijeseno

Post dobio šamar od b0k1

dokazi da nisi imao imas u cstrike folderu ss koji si dobio kad te je ban , imas demo pod nazivom gbapup.dem , to dvoje uploaduj , i admin koji te je ban ce pregledati demo i ss (nadam se)
1) Na temi za unban morate dostaviti podatke iz konzole nakon bana, nick, nick admina, ip, razlog, steamid.
2) Na unban temu se javljaju isključivo admini, svi sem admina se šamaraju i gaguju na 3 dana.
3) Obavezan upload demoa koji se nalazi u cstrike folderu GBAPUB.dem [mediafire.com, speedyshare.com]
4) Ukoliko se desi da u zahtjevu za unban vrijeđate admina dobivate gag 7 dana i šamar.

Postavi demo i ss ..

Pozdrav...

Post dobio aplauz od b0k1

Ovakvi sporovi se mogu rijesiti samo uz pomoc advokata.

Post dobio aplauz od IceWolf

vUcko0 je napisao/la:
moras i ss postaviti, nadji u cstrike folderu mora biti.
Nece ga naci zato sto novi admin dylen ne banuje na banshot,nego klasican ban.
ss je najlakse naci a on ne moze da nadje o.O sumljivo , sumljivo :d
Evo ja ću pregeldati demo, pa ti javim, za svaki slucaj ostavi ID

Edit:
Ove 3, 4 runde su mi sumnjive pravo :
Prva runda trcis prema windows room-u, gledaš lika kroz zid, ulazis u kucu i pocinjes busiti mjesto na kojem stoji.
Blue door: trčiš alter ulaziš u blue door i busis lika koji je iza blua(dobro mozda provjera a onda kasnije se penješ uz stepenice i čekaš lika da se pojavi iz zida, on se nije čuo uopšte, niti si ga ti bez wallhacka mogao vidjeti, i naravno nakon što se pokazao ti ga ubijaš. Sljedeća runda, malo prefire u kući radiš. Po meni dosta ofirnih situacija , i neću te unban, ali neka i ostali admini odluče.

Post dobio aplauz od b0k1

JaleEe je napisao/la:
Nece ga naci zato sto novi admin dylen ne banuje na banshot,nego klasican ban.
Dečko, ja nisam novi admin, dobio sam među prvim admina još prije 20ak dana, tako da tisu

@tema: Od mene unban nećeš dobiti, pratio sam te 10 minuta, i prije nego sto izađeš naciljaš protivnika, wh i tačka.

edit: i 742 je potvrdio gore da ima WH, znači, ja nisam pogriješio
742 je napisao/la:
Evo ja ću pregeldati demo, pa ti javim, za svaki slucaj ostavi ID

Edit:
Ove 3, 4 runde su mi sumnjive pravo :
Prva runda trcis prema windows room-u, gledaš lika kroz zid, ulazis u kucu i pocinjes busiti mjesto na kojem stoji.
Blue door: trčiš alter ulaziš u blue door i busis lika koji je iza blua(dobro mozda provjera a onda kasnije se penješ uz stepenice i čekaš lika da se pojavi iz zida, on se nije čuo uopšte, niti si ga ti bez wallhacka mogao vidjeti, i naravno nakon što se pokazao ti ga ubijaš. Sljedeća runda, malo prefire u kući radiš. Po meni dosta ofirnih situacija , i neću te unban, ali neka i ostali admini odluče.
Pa brate cisto proveravanje stekova igram cs par godina imam 22 godine daj se uozbiljite covjece
drizzer je napisao/la:
Dečko, ja nisam novi admin, dobio sam među prvim admina još prije 20ak dana, tako da tisu

@tema: Od mene unban nećeš dobiti, pratio sam te 10 minuta, i prije nego sto izađeš naciljaš protivnika, wh i tačka.

ja te iskreno nikad nisam vidio na serveru :S
MARIOLAA je napisao/la:
Pa brate cisto proveravanje stekova igram cs par godina imam 22 godine daj se uozbiljite covjece
Znači ti ne možeš upaliti wh? Ajde da se ne lažemo, imaš WH i unban zaboravi, to "nemam wh" objesi mačku o rep, demo pokazuje suprotno.

@JaLe: Ne igramo u isto vrijeme, a jedan sam od admina koji ima najviše sati na serveru.
JaleEe je napisao/la:
ja te iskreno nikad nisam vidio na serveru :S
ovo mi je 1 dan odigrao sam de_train prije i sad inferno malo
drizzer je napisao/la:

Ti nisi novi admin, a dobio si ga prije 20 dana
riime je napisao/la:
Ti nisi novi admin, a dobio si ga prije 20 dana
Pa kada je server otvoren? Sigurno prije godinu, kažem da sam na početku servera dobio, ne baš na samom, ali na drugom konkursu koji je bio 20ak dana poslije otvorenja servera.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.