Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir Gorazde vol.2

391 pregled · 15 odgovora · otvorena 20.06.2012. u 17:18

Prva tema
http://gamers.ba/forum/3/167517/2/turnir-gorazde-oficijelna-tema/
Posto su svi bili pomalo odsutni nista se nije pisalo na temu u vezi sa turnirom koji je planiran da se odrzi 23. juna ja cu sad da vam malo objasnim o cemu se radi.
Ekipe koje cu navesti sad nek potvrde ili otkazu prijavu:

Oldies,
Emantha otkazali
5kings,
Yiggynator (mix),
Faris (mix),
Dyemo (mix),
Liryo (mix),otkazali

Takođe ovdje mozete i pisati prijave ko je zainteresovan.
U slucaju da ne bude minimalno 10 ekipa nema mi druge neko da odgodim turnir za 7 i 8 juli pa vi kako hocete.
Pa bas zato sto ste odsutni i treba da ga odgodite, sve ste super odradili ali niste se trudili da sto vise ekipe pridobijete, a zato vam treba aktivnost... najbolje odgodite jer 3 dana je jos a vi nemate ekipe
darkec je napisao/la:
Pa bas zato sto ste odsutni i treba da ga odgodite, sve ste super odradili ali niste se trudili da sto vise ekipe pridobijete, a zato vam treba aktivnost... najbolje odgodite jer 3 dana je jos a vi nemate ekipe
Neznam u cemu je problem bio sve je odrađeno, sve informacije o turniru su objavljene necu ja moliti nekoga da se prijavi to je slobodna volja.Najvjerovatnije je problem u novcu sta je tu je.
Znaci scena nam je ku**c, jeli do ekipa, para, ne znam, ugl samo znam da smo se trudili, cak smo dosli i do sponzora, ali sta je tu je, nije do nas, ako nista za ovaj vikend, nadam se vecem odazivu ekipa za slijedeci termin, pocetak je mjeseca, valjda ce biti para x)
Moj ti je savjet da odgodiš za Juli prije Ramazana, sad je d**a oko upisa u srednje škole, pripreme itd.., a prijemni 24-25.06. Najbolje je da odgodiš bit će više zainteresovanih jer po slikama igraona je prejaka.
Sve ovo sto je saze rekao, ali poslati "pozivnice" ovim poznatijim timovima, pod ovim se podrazumijeva aktivnijim na lan tourovima, tipa. MK(pa nasli su sponzora, mislim da bih mogli uzeti turnir lahko), 6pack/GM(vidim i oni su uganjali neku organizaciju), onda ima swordfish, takoder i invictus (sad neznam da li su oni nasli petog) + ovi sto su se prijavili, takoder neki mixevi iz Sarajeva, Banja Luke itd.

Ali sta vam je potrebno, prvo poslati "invite" navedenim ekipama, takoder malo istaknuti te nagrade, sta od sponzora, sta od uplata i malo to vise isticati. Igraona izgleda prejako, tu nema primjedbi.

Kad bih se neke stvari od ovog uradile, mogao bih ispasti prejak tour.

Ako moze jedna pitanje, koja je konekcija u igraoni (Bht, Telemach, Logosoft) ?
Ja sam vam rekao , ako bude ekipa dovoljno mi cemo doc
Poslusaj me,otkazi turnir tamo iza 1-og ..Bit ce i plate i para i raje ..A ne ovako sve na vrat na nos,pozdravljam vas :*
chaseN1 je napisao/la:
Sve ovo sto je saze rekao, ali poslati "pozivnice" ovim poznatijim timovima, pod ovim se podrazumijeva aktivnijim na lan tourovima, tipa. MK(pa nasli su sponzora, mislim da bih mogli uzeti turnir lahko), 6pack/GM(vidim i oni su uganjali neku organizaciju), onda ima swordfish, takoder i invictus (sad neznam da li su oni nasli petog) + ovi sto su se prijavili, takoder neki mixevi iz Sarajeva, Banja Luke itd.

Ali sta vam je potrebno, prvo poslati "invite" navedenim ekipama, takoder malo istaknuti te nagrade, sta od sponzora, sta od uplata i malo to vise isticati. Igraona izgleda prejako, tu nema primjedbi.

Kad bih se neke stvari od ovog uradile, mogao bih ispasti prejak tour.

Ako moze jedna pitanje, koja je konekcija u igraoni (Bht, Telemach, Logosoft) ? :)
Bht netflat 10
HUBA je napisao/la:
Bht netflat 10
Vec sam objasnio onom denoxu, ali evo opet cu. Posto kad su ovi pokusavali da organizuju hltv online u Sarajevu, na Addict-u, nisu mogli. Miire je pisao da je do konekcije jer je bila HS, a hltv online moze samo na ADSL(u BiH). A vi imate ADSL, pa pitajte miire-ta ili LinuX-a da vam objasne da skontate da mozemo pratiti online. Ako oni neznaju mogu ja upitati nix0na(hltv.org) on je vec namjestao sa ADSL konekcijom na Adeptu.
Ma brate pare su najveci problem, pogotovo za mix ekipe iz razlicitih gradova, kad' smo isli u addict isto je***a ne zna se do zadnjeg dana oce l' ljudi imati para da dodju, pa jedan ispali pa ganjas petog random. Ja dos'o puk'o 70-80 km a gladan i zedan ost'o, oka nisam sklopio. Sad' isto, rek'o sam vam da cu ganjat neki mix da skupim da doletimo da naguzim vedada :D al' sta ces ti kad prije 3-4 dana 3 covjeka javljaju ne mogu nemaju para, pff.
ne pravi se tako turnir neorganizovanoo
Vama svaka čast, ali CS scena u BiH je jedna tužna priča.
Srbija je za nas trenutno Švedska.
dyemsonii je napisao/la:
Poslusaj me,otkazi turnir tamo iza 1-og ..Bit ce i plate i para i raje :) ..A ne ovako sve na vrat na nos,pozdravljam vas :*
bravo đemo,imaš pivu od mene ha - he :o

otkaži ovo za neki 7-8 i odma sad najavi da ce bit tad i tad D:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.