Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lan turnir u Kaknju :)

338 pregleda · 13 odgovora · otvorena 20.06.2012. u 03:38

25 km po ekipi ko ce za te pare dolaziti u kakanj...
Mogo si nam pokazat slike igraonica,a za 25 km po ekipi nece niko doci u Kakanj.
Malo opsirnije o turniru , koliko ekipa min , max , uplata velika , koja je igraonica , konfiguracija racunara itd ... ?
Kazi drugarima da se 2003/4 igralo 25km po ekipi, lokalni turnir u Banja Luci/Sarajevu/Mostaru je 75km, povecati uplate i okaciti slike igraonice i bice ok.
25km -ae i to uredu a nagrade , slike igraonice ?

nista to, povecajte ulog da bi nagrada bila veca, da bi dolazile ekipe iz drugih gradova
Stvarno ne kontam.

Kakanj je nama Sarajlijama blizu , vecina ce ih doci.. pogotovo jer je 1 Nedelja ? :| Hm , raspust ?

Nesto mi sve baca da je lokalni turnir , nejse ;]

Daj boZe da se to malo ozbiljnije doradi i uradi , da bi i mi mogli doci

Najgore je sto nece niko doci , a igrat na racunarima sa integrisanom grafickom , malo bolje izreklamiraj to sto imate .. tj to sto zelite da napravite.

Takodjer to .. da se igra u nedjelju ... opet mi je šuhveli , bla bla.

Uplata 25 ? Nagrada ? Ekipe ? Racunari ? OS ? DOS ? :|
stavi uplatu 75 km :D

btw krajem mjeseca je turnir u gradisci, tesko da ce ti iko doci od ekipa sa strane :D
Povećajte uplatu na 75 KM, neko će više potrošiti para dok dođe i ode čak iako uzme tu nagradu. ~ Daj više o igraoni, slike itd.
evo neke slike iz igraone,koja je otvorena prije 2 dana :)

Samo jos nesto da kazem,, ovo je tek prvi turnir., da vidimo kako ce se sve odrzat i to,, bit ce jos jedan u augustu ako bude sad sve normalno po ekipi ce bit 75KM uplata!!

Pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.