Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sony Ericsson TXT

106 pregleda · 4 odgovora · otvorena 20.06.2012. u 00:49

Ee vozdra mala raja 
Vidim u bhtelekom ponudi ovaj telefon a posto sam svoj neku vecer slupo,a i necu da dajem velike pare na telefon kontam da uzmem taj Sony Ericsson TXT ... E sad da malo prodiskutujem sa vama da sutra nebi lupo glavom od zid sto sam ga uzeo 

Sta mislite o telefonu ?
Imate li iskustva i kakva ?

Treba mi jednostavno wifi i et solidan zvucnik za muzike i to je to,nisam zahtjevan.
Ovako se priča:

Nema opciju da minimizira prozor kao drugi SE telefoni, nema opciju skidanja/korištenja krucijalnih aplikacija kao što su file lock, adobe reader, ne može skinuti fajl "teži" od 16MB, teško ga je naštimati da koristi WI-FI, nema tema za njega..

Budući da bih ja ovaj telefon preporučio korisnicima koji bi ga koristili u poslove svrhe jer ima mogućnost setovanja emaila, korištenje push mail aplikacija te ima wi fi ja ga tebi nebih preporučio..

Možda da kupiš SE Xperia X8 ili X10.
Kolko para  Ocajne performanse 

edit: Moja preporuka:

Samsung Galaxy Mini GT-S5570 -> 205KM (univerzalno.com)
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

edit: Razlika izmedju Minia i Fita je razlika u kameri tj. Mini ima 3MP a ovaj 5MP ostatak potpuno isti... a razlika u parama 40KM.
brick je napisao/la:
Kolko para  Ocajne performanse 

edit: Moja preporuka:

Samsung Galaxy Mini GT-S5570 -> 205KM (univerzalno.com)
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-3725.php

edit: Razlika izmedju Minia i Fita je razlika u kameri tj. Mini ima 3MP a ovaj 5MP ostatak potpuno isti... a razlika u parama 40KM.
Ili Fit još bolje 

ja ga koristim i nisam se ni sekunde pokajao što sam ga uzeo 
KRYSTAL je napisao/la:
Ovako se priča:

Nema opciju da minimizira prozor kao drugi SE telefoni, nema opciju skidanja/korištenja krucijalnih aplikacija kao što su file lock, adobe reader, ne može skinuti fajl "teži" od 16MB, teško ga je naštimati da koristi WI-FI, nema tema za njega..

Budući da bih ja ovaj telefon preporučio korisnicima koji bi ga koristili u poslove svrhe jer ima mogućnost setovanja emaila, korištenje push mail aplikacija te ima wi fi ja ga tebi nebih preporučio..

Možda da kupiš SE Xperia X8 ili X10.
Ma ocu nesto iz telekoma na rate da uzmem nece stara da keshira kaze lakse joj ovako uz internet placati jer je vec 3 telefona uzela... Vidim na sajtu neke ponude al nit pise kolko para nit nista  A danas mi donese neki papir sa SE TXT,Motorola gleam+ i LG T565b a nisam za tac skrin a ni za ovu motorolu na preklop sjebem ja to brzo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.