Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pwn

0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 23.02.2007. u 16:17

malo lood ovo je jedan od najjacih rogueova koje sam vidio samo sto mi je krivo GNOME JE al et prejak je vrjedi pogledati
OMG

3360 !!!!! Critical!!!

Edit 4095

Zadnji edit: 23.02.07 u 16:21:33

MAki je napisao/la:
OMG

3360 !!!!! Critical!!!

de ba gledaj do kraja idiot preko 4k udara daggers
hahaha sagledao sam samo do 3360 jer je tu bash ono zumiralo, ide preko 4k hoho, gnome pwns

Zadnji edit: 23.02.07 u 16:24:22

papa je napisao/la:
de ba gledaj do kraja idiot preko 4k udara daggers

kake veze ima sto je daggers ako je eviscerate a ninja ? ili gnomish death ray ?

5/5 DD i eto... moze svako i neznam kad cete se prestati loziti na brojeve to nea nikakve veze sa tim kako neko igra, ovaj lik je jedan od losijih rogova koji su napravili filmice i javno je ismijan na us rogue forumima...

Ako vas interesuje skill trazite Corrupta, Shurika, Minga, Dahisa, Sunkena i jos par koji mi ne padaju na pamet
i da , ubijanje ljudi u zelenoj opremi koji se ne brane ga cini prejakim.. uzas bas uzas

dovoljno je reci pve server... pa lik nema keybindove nego klikce skillove lol
kaiser`m2bz je napisao/la:
i da , ubijanje ljudi u zelenoj opremi koji se ne brane ga cini prejakim.. uzas bas uzas

dovoljno je reci pve server... pa lik nema keybindove nego klikce skillove lol

ja samo vidim da on ubija
ja da sam ti pata stavio ti bi rekao da je los...

de mi linkove od tih tvojih pa da vidim na sta ti ciljas BTW ako nemos brojeva nemas killova
realno pat je nubina teska al bas

isto ko i burn, ambush backstab lika sa 3k hp, a kad je napiso Master of Pain nakon sto je moro blindati lika sa 2 dal renda... strasno..

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25574

skini film ako si u stanju vrijedi svake sekunde samo jedan od pro rogova...
ono sto ces vidjeti je skill a ne brojevi ako ti to ista znaci..
kaiser`m2bz je napisao/la:
realno pat je nubina teska al bas

isto ko i burn, ambush backstab lika sa 3k hp, a kad je napiso Master of Pain nakon sto je moro blindati lika sa 2 dal renda... strasno..

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25574

skini film ako si u stanju vrijedi svake sekunde samo jedan od pro rogova...
ono sto ces vidjeti je skill a ne brojevi ako ti to ista znaci..

ok ev da znas da mi nije problem bas da vidim nasta ti ciljas .... jer PvP = trebas da ga ubijes nadam se da cu ovo ovdje da vidim ..
debilu shta daggers.... noobu vidis da bije sa gnomish death rey.... pojma nemas lik uopce nema stila...
da tocno skill je u pitanju ako vas to zanima pogledajte malo rogue Daddar ima na youtube
Mnogo smijesno, ja sa jednim DD dijelom sam radio vise dmg od tog lika i imao vise AP, ovaj je tako smijesan nema ni bindova sto mu je smrt u ovo-u protiv bilo koga sa imalo skilla. Ima jaku opremu, skill 0 bodova, jos koristi addon StunWatch gdje ima timer za svaki stun koliko traje, strasno.
/pity
pa to je za ljude koji neznaju da se loze ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.