malo lood ovo je jedan od najjacih rogueova koje sam vidio samo sto mi je krivo GNOME JE al et prejak je vrjedi pogledati
Diskusija
Pwn
0 pregleda · 21 odgovor · otvorena 23.02.2007. u 16:17
OMG
3360 !!!!! Critical!!!
Edit 4095
3360 !!!!! Critical!!!
Edit 4095

Zadnji edit: 23.02.07 u 16:21:33
OMG
3360 !!!!! Critical!!!
3360 !!!!! Critical!!!
MAki je napisao/la:
de ba gledaj do kraja idiot preko 4k udara
daggers
| OMG 3360 !!!!! Critical!!! |
de ba gledaj do kraja idiot preko 4k udara
daggers
hahaha sagledao sam samo do 3360 jer je tu bash ono zumiralo, ide preko 4k hoho, gnome pwns

Zadnji edit: 23.02.07 u 16:24:22
papa je napisao/la:
kake veze ima sto je daggers ako je eviscerate a ninja ? ili gnomish death ray ?
5/5 DD i eto... moze svako i neznam kad cete se prestati loziti na brojeve to nea nikakve veze sa tim kako neko igra, ovaj lik je jedan od losijih rogova koji su napravili filmice i javno je ismijan na us rogue forumima...
Ako vas interesuje skill trazite Corrupta, Shurika, Minga, Dahisa, Sunkena i jos par koji mi ne padaju na pamet
de ba gledaj do kraja idiot preko 4k udara daggers |
kake veze ima sto je daggers ako je eviscerate a ninja ? ili gnomish death ray ?
5/5 DD i eto... moze svako i neznam kad cete se prestati loziti na brojeve to nea nikakve veze sa tim kako neko igra, ovaj lik je jedan od losijih rogova koji su napravili filmice i javno je ismijan na us rogue forumima...
Ako vas interesuje skill trazite Corrupta, Shurika, Minga, Dahisa, Sunkena i jos par koji mi ne padaju na pamet
i da , ubijanje ljudi u zelenoj opremi koji se ne brane ga cini prejakim.. uzas bas uzas
dovoljno je reci pve server... pa lik nema keybindove nego klikce skillove lol
dovoljno je reci pve server... pa lik nema keybindove nego klikce skillove lol
kaiser`m2bz je napisao/la:
ja samo vidim da on ubija 

ja da sam ti pata stavio ti bi rekao da je los...
de mi linkove od tih tvojih pa da vidim na sta ti ciljas BTW ako nemos brojeva nemas killova
| i da , ubijanje ljudi u zelenoj opremi koji se ne brane ga cini prejakim.. uzas bas uzas dovoljno je reci pve server... pa lik nema keybindove nego klikce skillove lol |
ja samo vidim da on ubija 

ja da sam ti pata stavio ti bi rekao da je los...
de mi linkove od tih tvojih pa da vidim na sta ti ciljas BTW ako nemos brojeva nemas killova
realno pat je nubina teska al bas
isto ko i burn, ambush backstab lika sa 3k hp, a kad je napiso Master of Pain nakon sto je moro blindati lika sa 2 dal renda... strasno..
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25574
skini film ako si u stanju vrijedi svake sekunde samo jedan od pro rogova...
ono sto ces vidjeti je skill a ne brojevi ako ti to ista znaci..
isto ko i burn, ambush backstab lika sa 3k hp, a kad je napiso Master of Pain nakon sto je moro blindati lika sa 2 dal renda... strasno..
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25574
skini film ako si u stanju vrijedi svake sekunde samo jedan od pro rogova...
ono sto ces vidjeti je skill a ne brojevi ako ti to ista znaci..
kaiser`m2bz je napisao/la:
ok ev da znas da mi nije problem bas da vidim nasta ti ciljas .... jer PvP = trebas da ga ubijes nadam se da cu ovo ovdje da vidim ..
| realno pat je nubina teska al bas isto ko i burn, ambush backstab lika sa 3k hp, a kad je napiso Master of Pain nakon sto je moro blindati lika sa 2 dal renda... strasno.. http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25574 skini film ako si u stanju vrijedi svake sekunde samo jedan od pro rogova... ono sto ces vidjeti je skill a ne brojevi ako ti to ista znaci.. |
ok ev da znas da mi nije problem bas da vidim nasta ti ciljas .... jer PvP = trebas da ga ubijes nadam se da cu ovo ovdje da vidim ..
debilu shta daggers.... noobu vidis da bije sa gnomish death rey....
pojma nemas lik uopce nema stila...
pojma nemas lik uopce nema stila...
da tocno skill je u pitanju ako vas to zanima pogledajte malo rogue Daddar ima na youtube
PREJAK OCAM ....
zelish mu nesto
zelish mu nesto
hahahah 10 od mene
!0-ka dobro on ovo tuce
Mnogo smijesno, ja sa jednim DD dijelom sam radio vise dmg od tog lika i imao vise AP, ovaj je tako smijesan nema ni bindova sto mu je smrt u ovo-u protiv bilo koga sa imalo skilla. Ima jaku opremu, skill 0 bodova, jos koristi addon StunWatch gdje ima timer za svaki stun koliko traje, strasno.
/pity
/pity
pvp-u *
pa to je za ljude koji neznaju da se loze ^^
daj da ga ja malo safatam da mu se vanish zgadi
jak je jaro cak jaci od mene!!
i tebe i njega jednim multi shotom!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.