Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

apb reloaded lag

114 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.06.2012. u 13:29

Poz raja imam problem sa apb kad udjem u auto i pocnem malo voziti pocne stekat ponekad i kada pucam.

konfig

procesor: pentium dual core 2.60Ghz
RAM: 3GB ddr 2
graficka: MSI R4650 1gb
sistem: windows7 32-bit
Sta imas pokrenuto od background processa ?
Dali bi ti bio problem da skines specy i exportas log (kada skines ides file i save as text file) ? http://download.piriform.com/spsetup116.exe

Koje su ti postavke u APB-u ? Dali koristis klasican laucnher ili neki 3th party moded ?
Moze biti do pinga :r

Vidi da ne skidas nesto slucajno, windows update...?
CeMa je napisao/la:
Moze biti do pinga 

Vidi da ne skidas nesto slucajno, windows update...?
A jesi mozda video da je naveo da mu puca FPS ? ... To sigurno nemoze biti do network-a 
moki je napisao/la:
A jesi mozda video da je naveo da mu puca FPS ? ... To sigurno nemoze biti do network-a 
Kako FPS može pucat ?

Skini gamebooster pa probaj možda bude bolje pošto će ugasiti većinu nepotrebnih programa za igru.
riime je napisao/la:
Kako FPS može pucat ?

Skini gamebooster pa probaj možda bude bolje pošto će ugasiti većinu nepotrebnih programa za igru.
E sad radi malo bolje ali imam problem sa punkbustero stalno me kicka sa servera zasto?
riime je napisao/la:
Kako FPS može pucat ?

Gamebooster mu nemoze pomoc.

Ti ako imas slab racunar, nema sanse da ce ti neki program pomoci u tome, apb nije kanter da mu gamebooster pomogne, izmedju ostalog steam mu jede i procesora i rama, pogotovo ako shift tab radi dosta puta.

To ti je za uzivanciju:

Processor:2.4GHz Intel Core 2 Quad or equivalent AMD x4
Memory:4 GB RAM
Graphics:GeForce 8800GT 512MB or AMD equivalent
DirectX®:dx90c
Hard Drive:7 GB HD space
Sound: Dedicated sound card with hardware acceleration.

btw, smanji rezoluciju odprilike na 800x640, shadows off, i slicne stvari i to je to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.