Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G.ba pub] Procjena chit or

749 pregleda · 27 odgovora · otvorena 15.06.2012. u 16:42

Vozdra,

vjerovatno ste čitali temu gdje se vektor izvinuo i napisao da želi opet igrati na gba pubu, ok pustili smo mu to, ali opet ima sumnjiv demo protiv njega evo sljedeći link na kojem je dl dema, pogledajte fino sve situacije i recite svoje mišljenje. Ne želim da banujemo lika ako nema ništa a ne želim da ga pustim da igra na serveru ako ima nešto.

http://www.sendspace.com/file/ij8b66

GAMERS.ba pub - 80.65.85.101:27015
Evo ja skidam 

Nemoj zaključavati temu.

EDIT: Prva runda baguje, ne vidim likove. Ima par situacija sumnjivih, ali nema lik ništa, bar na ovom demou.
Download sam demo, dečko je čist, ima par sumnjivih situacija i dešavanja, ali na par stvari se nemože zaključiti dali netko ima wh ili nema.
Sumnjiv je ali mislim da nema,jer vjerojatno da igra na slušalice pa sam i sam mogao predvidjeti neke situacije.
Za mene je čist.
Ovako , ja sam demo snimo.

Prva runda, situacija ; usp u ruci, izlece tacno na lika i zna gdje je. ( bije ga ) uleti mu lik sa AK on bijezi sakrije se iza zida, i opet izleti i zna gdje je.

Druga situacija ; awp, ide na dugo, zumiran prolaz prema T sponu, idu 2 lika, znaci "vidi ih" izmiče se jer zna da ce pucat pravo na njega, tek onda izleti i upuca lika.

Ne da je ofirno, nego preofirno. Ima desetinu situacija gdje on zna tačno kad ce ko izletit, i uradi prefire, i naravno zna gdje je ko, ako ja ne mogu sa ovim je****m slučalicama da čujem , pa s čime on igra ?
Juče ja beze ušao na pub, i stojim iza kutije, kad on lafo nešto poce bušit i ubije me.. To može potvrdit i NightWalker..

EDIT:

Skidam demo.. biće edit 
Molim vas da skinete demo i da pogledate a ne samo da nabijate post count kao nixonstyle koji sigurno nije skinuo demo već samo napisao post koji može bit' i tamo i vamo. Bićete nagrađeni ako dođemo do adekvatnog riješenja. :S
Pozdrav !
Evo upravo sam pregledao demo, od pocetka do kraja.
Po meni momak nema nista, cist je.

HLTV.org VeryGames adminima : defa i vidi da ljudi idu i pusta bombu leti puca

Ovo je napisao neko, ko ga je spec (ne znam ko). E pa brate situacija je takva , pustio je jednog CT-a da se puca sa druga dva terora, zatim terori ga ubili i on prestao da defa krenuo da se puca sa njima, a kazes kako zna ?
Kao prvo ima radar, ima sound. 

Ali opet, volio bo da jos neko pregleda demo i kaze svoje misljenje.
Toliko od mene.
Pozdrav ! 
Skidam biće edit.

EDIT:
Ovo je čisit wh lik znaci svaku sumnjivu situciju izlazi i zna gdje i ubija.Igro sam par puta na pub-u i svaki put kad izlazim on me dočeka.
skinuo sam i ima par sumnjivih gdje izlazi nisan na igraca i nije mogao neke situacije cuti tako da je 70 % wh.
Skidam, bude edit 

@edit

Ovako, ispocetka mi se cinio cist, i u vecini situacija jest, barem po onome što se može vidjeti (možda je pametan čiter, ono neofirno igra, prikuco wh-ovanje ), ali situacija kad je eldo kratko, ost'o sam mislim, i vektor ne gleda uopste mid, nego ceka ga kratko.

Većinu dema sam konto čist, skill sve, ali zadnja situacija me je potpuno zbunila, preokrenula mi mišljenje. Čovjek stoji ispred tunela i čeka njih, haj razumijem ide 1. čuje ga, i puca prefire, ali ona 2, kad su proletila, preskočila lijevo, ono je bio ofirni prefire, nije mogao znat gdje ce skočit, niti čut dobro kuda skacu i idu, i kad je povlacio bušio je i meci su mu malo otisli u pravcu njih, pa je povukao nišan. Mislim ta zadnja situacija, k'o situacija je po meni wh. Evo na kraju moram nešto odlučit, a to je - WH (90%)
Pa nije valjda toliko retardiran da svaki put kad udje na g.ba pub navrne cheat?? il mozda jeste ? hahahahahahaha
(dok traje "istraga" :D)
Dečko se trudi da igra ne ofirno, ali mu to ne polazi za rukom. Teški wh ima. Pozz! :)
Duze vreme igra sa Wallhakom pa je navikao da ne bude ofiran ! 
Dok je server bio hostan na KGB-u , i tada sam ga pratio i tada sam admina imo.

Nek nam se dotični javi i nek kaze sta misli, i nek nam objasni svrhu/poentu/furku te igre , s tim sranjem wh. Koliko je to uopste zanimljivo biti prvi imati najbolji skor ? Poenta igre nije biti prvi na score listi. Poenta je biti dobar timski igrač, a ti pokazujes i dokazujes suprotno.

Kad budes imo steam tad cu ti vjerovat, ovako pisi propalo. Dokle god sam admin na serveru , tebi tamo mjesta nema .
Skidam, bice edit.

Nidje veze sa bilo kakvim wh-om. Sto je jos gore lik se usmrdio na govna. Sto se tice pracenja, u buduce nemoj da palite ovo sranje sto vam pokazuje gde su igraci, samo se zbunite pomocu toga. Znaci sluske na glavu i prati ako mislis da ima neko cheat. Sve u svemu ovaj nema nista i ne znam odakle ideja da ima nesto...
Eto nagradio sam ove u koje sam siguran da su skinuli demo i makar nešto napisali i dali svoje mišljenje. Hajde sačekat ću još par postova pa ću vidjeti šta ću dalje :S
skidam  bit ce edit 

EDIT: Lik mi je u glavi mixao. Jedna runda po meni ima wh, drugu nema. Izgubio sam se bio totalno. Ono i sad 4 runde prije kraja, one 3 gledam nista ofirno, normalno igra, ja kontam ode napisat post da je lik cist, al reko da ovo zavrsi samo, gledam ga na dg-om (kod tunela) kako likove puca ono je bilo preofirno. Ama baš ne vjerujem kako se onako na kraju mogao izofirat. Haj sve to i skill i sve, nemam ništa protiv lika, ali je ovo iskusni wh-er, naučio ga koristit drama, sve izvježbano, da ne bude ofiran. Po meni je ovo WH!
Momak koristi wh da vidi otprilike gdje su ljudi i šta rade, ne koristi ga da ih ofirno čeka ili slično, po mom mišljenju wh, ali ga veoma dobro sakriva.
Ja sam odavno mislio al hej nikad neznas mozda lik fakat dobro igra al to je ono mozda(1%)
Na kratkom kad prati lika kako skace iza kutije i ide dole sve kaze preofirno :S 23:40 ove min u mene pisu po meni WH

I dalje zasto se zamara i on pravdajuci ako je iz sarajeva nek ode u klub pokaze na lanu sat vremena i to je to.sad svak jest nije jest nije...
Treca , ili četvrta runda, 3 lika na dugom jedan na kratkom, i vidi ih kroz zid apsulutno, a ovaj mu na kratkom izleti, i ne zna kojeg ce prije ubit.
Malac je talenat nema sta. Negdje sam vidio frag na dugom ja mislim, teror iza one kutije kad udjes na dugo nije ni prosao vrata kako treba, i on gleda prvo u vrata, onda ultramegagiga brzi refleks i busi kroz kutiju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.