Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba dozvola za ponovnu igru

151 pregled · 1 odgovor · otvorena 14.06.2012. u 20:21

Ovako pricao sam sa Brutalom u vezi posljednjeg bana i zabrane ulaza na server. Dosli smo do zakljucka da mi je opet dopusteno igrat na serveru sto znaci da mi je skinut perm. ban. Isto tako i do zakljucka da nisam citar da je sve ovo bilo cisto nepotrebno, stim da je demo od Nightwalkera i pretjerano dokaz da sam citar u svemu tome se ipak krije skil i cista igra.. Kako?
"http://gamers.ba/forum/127/167214/1/ukazano-povjerenje-pogresnim-ljudima/#tema-post-1720153"
U temi "Ukazano povjerenje pogresnim ljudima" ZES je ostavio komentar koji pogadja moju igru.. Momak je napisao da je moguce izvest ono sto sam ja uradio XD
Tako da bi volio da se ispocetka pocne pracenje mene i moje igre, stim da imate u obziru sta je ZES napisao.. Pokusat cu sa Nightwalkerom dogovorit posebno pracenje ili neki LAN sastanak da dokazem da nisam citer usput da se uvjeri da je ogromno pogrijesio sa optuzbom, jer demo izgleda nije dovoljan.. Naravno ako neko od ostalih zeli uvjerit u to nije problem dog cemo se, da se nadjemo na lanu i odigramo koju rundu..
Ovim putem se isto izvinjavam za uvrede koje sam ispustio na vama tokom ZUTE MINUTE..
Nadam se da cete ovo prihvatit i pustit me da igram kako je bog ostavio i normalno druzit samnom xD
NIJE OVO ISPOVJEDAONICA TAKOREĆI, AKO ME RAZUMIJEŠ?

ŠO SE MENE TIČE IGRAJ SE

PA DE ŠTO ŠAMAR

BIT ĆEM DOBAR,POŠTEN,LIJEP,FER ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.