Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako drugima omoguciti pristup TS3 serveru

217 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.06.2012. u 21:41

Kada dignem TS3 sa svog compa kako omoguciti drugima pristup ? Ts3 dizem sa svog W7 sistema

pozz

turtoriale na youtubu pregledao ali nigdje ne pise KAKO DA omogucim PRISTUP drugima da udju , ja mogu normalno ali oni ne
Firewall ti mora biti on ili off probaj , ako ti je off stavi na on ili obrnuto i moći će. Ja mislim da je to to
gucilaboy je napisao/la:
Firewall ti mora biti on ili off probaj , ako ti je off stavi na on ili obrnuto i moći će. Ja mislim da je to to
a pasa koji ip da im dadnem , tacnije ugasen mi je fw drug... nadrkan sam uzas pravim ovo vec par sati
Sauronnnn je napisao/la:
a pasa koji ip da im dadnem , tacnije ugasen mi je fw drug... nadrkan sam uzas pravim ovo vec par sati
ip je tvoja ip od neta   kucaj na googlu my ip  sretno
Sauronnnn je napisao/la:
http://www.whatismyip.org
Ma šta se bakćeš oko toga moći ćeš dva lika imati sa pingom 213 dođi na naš ts3 (ts3.gamers.ba) ja ću ti napraviti sobu i derite. :D
je napisao/la:
Ma šta se bakćeš oko toga moći ćeš dva lika imati sa pingom 213 dođi na naš ts3 (ts3.gamers.ba) ja ću ti napraviti sobu i derite. :D
net mi je dobar (14 mb) a masina solidna kod druga sa nas 15 radi pc normalno a ako ne bude naletit cu
Predlazem ti da ides na no-ip.org i zamaskiras svoju IP sa nekim linkom 9-)
pacmann je napisao/la:
Predlazem ti da ides na no-ip.org i zamaskiras svoju IP sa nekim linkom 9-)
malo detaljno objasnjenje , kako ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.