Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[G.ba pub] Admini

291 pregled · 4 odgovora · otvorena 11.06.2012. u 19:50

Pozdrav,

Igra se mapa dd2x2 sa 4 igraca, vasi fini admini ne zele da stave na long ili neku manju mapu, nakon sto je lik napisao da se promjeni mapa evo odgovora admina :

zNr^ zeus.cfg : vas 2 admine ovdje a necete da mjenjate mapu sa dd2x2 na dd2_long ili neku aim mapu

cehaja : jel ovo izpuni mi zelju ?

Poslije toga napisem "admini napaceni", nije nikakva psovka, rekao sam svoje misljenje, ako se oni pronalaze u tome to nije moj problem.

Kicked by Console: "Admin cehaja te je banovao na 99 minuta. Razlog: ohladi. Vidi konzolu za detalje. Posjeti http://www.GAMERS.ba za unban!."
Kicked : "Admin cehaja te je banovao na 99 minuta. Razlog: ohladi. Vidi konzolu za detalje. Posjeti http://www.GAMERS.ba za unban!

Eto toliko od mene, ne treba unban, digao sam temu da vidite samo sta rade admini na serveru.
je napisao/la:
U osnovnoj školi negdje u trećem razredu se uči množenje 2x2 = 4 a vi ste igrali 2vs2 tako da je cehaja upravu, ali nije upravu što te banovao zbog toga svakako proslijedit ću mu temu

A sto puta sam rekao da se nešto poštovati mora a to su godine, cehaja je starija osoba i može ti biti otac a ti ga nazivaš paćenikom.
Brutalna istina.

je napisao/la:
U osnovnoj školi negdje u trećem razredu se uči množenje 2x2 = 4 a vi ste igrali 2vs2 tako da je cehaja upravu, ali nije upravu što te banovao zbog toga svakako proslijedit ću mu temu :)

A sto puta sam rekao da se nešto poštovati mora a to su godine, cehaja je starija osoba i može ti biti otac a ti ga nazivaš paćenikom.
Mene i shocka vrijedjao 2 kicka je dobio 3 je ban igramo vec dugo 2x2 ja i shock (2vs 2,,3vs3 ulazi izlazi raja) ovaj ulazi i odma pametuje

sh0ck :*
ChronE FTW :> ♥ ChronE adminima : namjesti taj rate majmune napaceni

Admin sh0ck: je kikovao ChronE FTW :> ♥ ChronE , razlog: .

ChronE FTW :> ♥ ChronE adminima : znat ce brutal za ovo, ne brini se ti nista

sh0ck : vrijedjanje admina kick

ChronE FTW :> ♥ ChronE : sto si mi lud

ChronE FTW :> ♥ ChronE : napaceni admini

Admin sh0ck: je kikovao ChronE FTW :> ♥ ChronE , razlog: .

Admin cehaja: ban ChronE FTW :> ♥ ChronE na 99 minuta ,

Hvala, i do gledanja ...

Post dobio aplauz od IceWolf

Nema budućnosti server ako se igra long.Ne bi mi ni 2x2 da ne moramo,treba forsirat dd2.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.