Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dYi Skamer

408 pregleda · 24 odgovora · otvorena 09.06.2012. u 00:27

Evo ovih dana je bilo mnogo skamera tako da sam i ja nasjeo :3

Evo member dYi koji je proveo 6 godina na gamersu mene je skamo i trebalo mi 3 km ko bogu al nmvz

Čovjek je postavio temu

http://gamers.ba/forum/10/167633/neko-da-mi-crop-muziku/

Ja i @liar smo napisali da ćemo uraditi

ja sam uradio i poslao mu na pm

2 linka od ova 2 dijela i pitao ga "je li to to i treba li ti da prebacim u mp3"

on je meni poslao poruku

pa mi je još jednu poslao

i ja ga pitam "hoće li biti išta od tog kredita"

on meni odgovara

Šaljem mu opet poruku kada on ništa ne odgovara pišem mu na gb opet ništa a online je
Zadnja aktivnost prije0m

Pa brate ne trebaš mi poslati kredit pišam i tebe i tvoj kredit samo neka vide kakav si !
Dokle više ? U 2 dana 4 skam teme

@ edit:

"Svako iskustvo se skupo plaća"

Zato drugi put, pola para unaprijed i pola kad zavrsim. fer play.

@ liar

Ljudi, realnost, toga je bilo i uvijek će biti.
ovo je više otkrivanje istih, da se zna čega ima na Gamersu. =)

@forgy ; znam brate znam, samo da ukažemo na ove pametnjakoviće što misle da mogu prevarom kroz život.
ako se vako nastavi trebat ce da u zanimljivim temama stoji tema
"G.ba skameri" i da se tu nalaze svi nickovi XD
hahaha ja skamera po gejmersuu
a realno uradili ste poso koji zahtjeva 2-3 min i ocekujete 3 KM ? da je postavio temu da mu neko uradi 4free uradio bi mu isto ko i vi... nema na guzove nista
Lockerz je napisao/la:
a realno uradili ste poso koji zahtjeva 2-3 min i ocekujete 3 KM ? da je postavio temu da mu neko uradi 4free uradio bi mu isto ko i vi... nema na guzove nista
Pa što je onda stavio da daje kredit ?
spi1NN1fex je napisao/la:
Pa što je onda stavio da daje kredit ?
to jeste unfair sa njegove strane, ali i vi odma dizete temu koda vas je zajebo za stoju kosto je bilo slucaja i takve iste treba sankcionisati perm banom sa g.ba ali za ovako sitne stvari ne vidim razlog za nerviranjem i optuzivanjem
Lockerz je napisao/la:
to jeste unfair sa njegove strane, ali i vi odma dizete temu koda vas je zajebo za stoju kosto je bilo slucaja i takve iste treba sankcionisati perm banom sa g.ba ali za ovako sitne stvari ne vidim razlog za nerviranjem i optuzivanjem
al jarane trebo mi kredit ko bogu
i meni, svađam se sa bivšom , reko free kredit, kad kuuuurac
Lockerz je napisao/la:
Ali vidi kako to ide. Danas te zaje** za 3KM, sutra za 103KM
Ko te zaje*** jednom, zaje*** će te opet
tiete je napisao/la:
Ali vidi kako to ide. Danas te zaje** za 3KM, sutra za 103KM
Ko te zaje*** jednom, zaje*** će te opet
Fool me once shame on you, fool me twice, shame on me
ja sam davno reko da se teme u kojima ljudi pisu , nagrada kredit banuju instantno
Lockerz je napisao/la:
Fool me once shame on you, fool me twice, shame on me
Yep
liar je napisao/la:
i meni, svađam se sa bivšom , reko free kredit, kad kuuuurac
/rofl
Uskoro promjene u pravilniku za scamm.
Kad se sjetim kako je mene SIMBA skamao, 20km mi uzeo
treba mu kitu odsjeci!
j**o te tri marke ako treba ja cu ti poslat, sta bi da te lik izradi za 100 maraka ko mene sreco ?
I mene su semirn i vlex skemali za 2 aplauza Moraš li radi sitnica dizat teme, al' eto opet vrijede ove 4 teme u vezi s skemanjem, sad ce doci i do izmjena u pravilniku

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.