Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Manchesterov gol....

571 pregled · 21 odgovor · otvorena 20.02.2007. u 22:57

Neznam jeste li gledali ali sigurno jeste
Iako sam fanatik Manchestera,,,ovaj gol sto je Gigs dao i nije mi bas nesto "Fer"

Drago mi je naravno sto su ih dobili kako tako

Sta vi mislite za ovaj pogodak LOL
Odma spamer c c c al da se tema nebi pretvorila u spamersku radi ovog "gamera" ja cu ti odgovoriti!

---------------

Gol je itekako fer (MIslim od gigsa nije al et) zato jer igrac koji izvodi slobodni udarac ima pravo opaliti loptu dok miruje a ak se lopta krece nema pravo iako sudac nije dao znak vakvih je golova palo jedno milion i svaki se prizno .

:::::

ZAKLJUCA:

GOL JE PRIZNAT I CAO LILEEEE!!!!!!!!!!!!

al vidit cemo Moju BARCELONU SUTRA
jos chelsea i inter sutra i pare u dzep
kake glupe teme postavljate jos malo ce pocet pitat kako da dam ime djetetu lol
www.sportin.com ( na ovoj stranici imash sve vzano za sport od fudballa do ragbija.)

fino odes na ovu stranicu imash tamo forum i tamo pisi sta god hoces ovdje nemoj ovo je ipak GAMING a ne sports . Hvala

Na ovoj gore stranici mozes sve naci sportin.com forum imash korisnika koji ce ti odgovoriti na temu.Hvala nadam se da sam bio razuman ..

Zadnji edit: 20.02.07 u 23:11:13

Dobio tata na kladionici

real odigro navijacki i to je to

real number one

ma neshto malo siche..na cenera

Zadnji edit: 20.02.07 u 23:21:34

tempA je napisao/la:
Dobio tata na kladionici

real odigro navijacki i to je to

real number one

i ja se kladio na real koliko si ti dobio?
ja dobio 18
inace se ne kladim ali jaran me natjerao
bolje ista nego nista
nije gaming forum al i to je igra neka pa fudbal najvaznija sporedna stvar na svjetu a go sta ja znam za mene nije fer
po meni i nije bas fer, golman stimao zivi zid kad je ovaj opucao...
GhettoBlader je napisao/la:
Ovo je gaming forum ako nisi znao ccc

jes ali je ovo off topic moze pricati o *** ako hoce lol
http://www.dailymotion.com/video/x19g3u_gigs

sto ih izlevati
poptupno fer .. nije ovo prvi put i ovakvi golovi se najnormalnije priznavaju .... cim se sudija udalji od lopte ne moras cekati da se namjesti zivi zid to je samo za tebe dobro a ti mozes izvesti i pucati cim spustis loptu ....

nidje weze ... ne zanima me manchester ni kakaw je gol dao gigs :s
Cuj fer, zar to postoji u danasnjem nogometu?
Pravila su jasna, cim sudija da znak da se prekid izvede igrac ima pravo da uradi isto, a on sto je namjesto zivi zid pola sata sam je sebi kriv. Henry je prosle sezone dao par slicni golova.
Glory, glory man united and the reds go marching o o on!
Zwer je napisao/la:
nidje weze ... ne zanima me manchester ni kakaw je gol dao gigs :s

nediraj mi manchester

a kao drugo sto pisu pojedini likovi da je ovo gaming forum..lik je stavio temu u coffe shop znaci da mozes pisat o svemu kako se dva kera j**u na sred ulice..kako je neku babu opljacko lokalni gangster ...znaci mozes sveeeee

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.