Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

ZIVOT [BOOST]

1.940 pregleda · 52 odgovora · otvorena 03.06.2012. u 11:34

Pozdrav svima,

Gledam nesto ove teme za boostanje servere i na sta sve ste spremni izdvojiti pare za neke virtelne boostove, dok vamo nas drug se za zivot bori, a i mnogi ga znaju sa ovog portala.

Evo ovdje cijela prica:
http://youtu.be/EoKY8evkydc?t=35m

Znaci molim Vas da pogledate klip kako bi shvatili koliko je situacija ozbiljna, i kakav je tok ove tuzne price, za koju cemo se potruditi da se fino zavrsi.

Dakle kao sto smo znali Gamers.ba Public boostovat, po 5-6 stranica, mozemo valjda i ovo, a za svaki boost ide aplauz, koji je po meni u ovoj situaciji totalno nebitan, al znam da bez tog virtuelnog aplauza nista nebi bilo.

Brojevi :

090/291-027
092/890-827

Cijena poziva iz fiksne mreže BHTelecom 2,211KM

Cijena poziva iz mobilne mreže BHTelecom 2,218KM

Ne mozete nikako dokazati da ste zvali, dovoljno je samo ovdje da postate, a vlex ce podijeliti aplauze.

FB Grupa
Hvala što ste dali prilog za humanitarnu akciju. Zelim brzo ozdravljenje !!!
Eto boostao sam.

Hvala što ste dali prilog za humanitarnu akciju.

Kakav je čovjeku glas hahah kao karburator zapušen.

edit: nisam ovo postavio zbog aplauza, već da pomognem momku, a samim tim kažem svima da nisam ignorisao ovu temu ha ya
Tuzno je ovo. Nadam se da cemo se uspjeti pribliziti ili doci do potrebne sume dok jos nije kasno.

Nemoj mi davati apaluz.
Zvao i share-ovao :(
Nedaj se Alene !!!
Šta vam je ljudi kakav aplauz kakve gluposti , samo o tome mislite , čovjeku je život u opasnosti ! ZOVITE !
Zvao još juče kad je simba digao temu. NEDAJ SE ALENE !!! 
Hvala Semire za temu, znam momka i stvarno je extra !

Nadam se da ce se pare skupit što prije i da ce ozdraviti !

IZDRŽI ALENE SVI SU UZ TEBE
trto je napisao/la:
Tuga :(

Broj za je***i mtel ?
Ima jedino BH Telecom, kolko bi raje jos moglo donirati sa drugih operatera (ne samo u ovoj akciji nego inace) ali debili postave samo sa BH Telecoma :o
zaplakao gledajuci video ... nazvao sam 2 puta .. sutra cu opet nadopuniti i ponovo nazvati ..
podrzao sam ovoo
Svaka cast Semire, nisam vidio da si digao temu prije. Zahvaljujem se svima koji su pomogli Alenu. Ne mogu vam opisati kako je teska situacija, a pogotovo sok njegovim roditeljima.
Nazvao. Nisam zbog aplauza, ali eto, što da ne .
ja nisam ni zvao ni share na fb mozel meni aplauz 

HAHAHHAHAHAHHAHA
gott je napisao/la:
ja nisam ni zvao ni share na fb mozel meni aplauz 

HAHAHHAHAHAHHAHA
Blazze ba koji ti je ku**c ? Ne desilo se nikome... 

@tema:

Postoji li je***i broj za druge mreže ? HT Eronet ?

Samo BH Telekom .. ljudi su voljni pomoć al eto kad stoka stavi samo za BH Telekom.
-Shareovao
-Pozvao

btw. sta govore kao ima jos samo 7dana da mu se spasi zivot ?

Je li to istina ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.