Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DOTA 2 F2P ? Potvrdjeno !

426 pregleda · 20 odgovora · otvorena 03.06.2012. u 07:24

Konacno ! News koju smo svi cekali !

http://goo.gl/8QuYD

What you think guys ?

Ugl samo ce se itemi prodavati ostalo ce biti free (isto kao i LOL)
Pravi sra*** sace biti citera 90% vise... bice tu neka online deca koja ce nabijati dotu sa svakakvim hackovima itd itd...
k1d89 je napisao/la:
Pravi sra*** sace biti citera 90% vise... bice tu neka online deca koja ce nabijati dotu sa svakakvim hackovima itd itd...
pa free je ne zezaj, u ostalom valjda ima report neki 

Yea 
TWISTTER je napisao/la:
pa free je ne zezaj, u ostalom valjda ima report neki :P

Yea ;D
Pa koje hteo da igra ozbiljno dotu , mogu ju je kupiti , free = vise citera...
k1d89 je napisao/la:
Ti si neko glupavo stvorenje, zamolio bih te da pročitaš svoja 2 posta na ovoj temi i razmisliš malo o njima.

Inače can't wait da izadje DotA 2 :$
Mc_Johnny je napisao/la:
Ti si neko glupavo stvorenje, zamolio bih te da pročitaš svoja 2 posta na ovoj temi i razmisliš malo o njima.

Inače can't wait da izadje DotA 2 :$
Molio bih te da nevredjas druge clanove na mojim TEMAMA

Hvala !

@TWISTER

si video shop ?
http://dota2.com/store?l=english
k1d89 je napisao/la:
hajd procitaj svoj post opet , ovo "citer" u doti :)

zzz
pa dota 2 ce radit na principu kao LoL tako da nema citera, jer ne moze ni allah hakovat taj sistem.
Znaci, sad odigrati jos 100 gameova i izbjeci noobijadu kad navali izlaskom Dote 
Znao sam ovo prije 2 mjeseca. Za shop sam znao prije otprilike mjesec dana. LoL je bio kopija orginalne Dote a DotA 2 je kopija LoL-a gotovo u svakom aspektu. 'nuff said.
MAND4 je napisao/la:
Znao sam ovo prije 2 mjeseca. Za shop sam znao prije otprilike mjesec dana. LoL je bio kopija orginalne Dote a DotA 2 je kopija LoL-a gotovo u svakom aspektu. 'nuff said.
Ako nisi znao priču onda je pročitaj sada, kreatori dote prve, su kreatori LoL-a, tražili su više novca za svoj posao, ovi nisu željeli da im daju i oni daju otkaz i naprave fino svoju kompaniju s onim novcem koji su dobili od tužbe prema blizzu. :)
Jel to znaci da mozemo besplatno igrati igru bez key-a ? Meni samo nije jasno sta ce raditi ovi sto su kupili key .... ?
Isto interesuje me kad treba da pocne ovaj f2p ?
Ezreal je napisao/la:
Ako nisi znao priču onda je pročitaj sada, kreatori dote prve, su kreatori LoL-a, tražili su više novca za svoj posao, ovi nisu željeli da im daju i oni daju otkaz i naprave fino svoju kompaniju s onim novcem koji su dobili od tužbe prema blizzu. 
Pa ako su isti kreatori,tu se gubi originalnost druge igre. Razumijes,djabe sto ona nije kopija..
sNiiz je napisao/la:
Pa ako su isti kreatori,tu se gubi originalnost druge igre. Razumijes,djabe sto ona nije kopija..
Razumijem šta ti govoriš, al njima su bile bitne pare, a ne igra kao nama. :)
Ezreal je napisao/la:
Ako nisi znao priču onda je pročitaj sada, kreatori dote prve, su kreatori LoL-a, tražili su više novca za svoj posao, ovi nisu željeli da im daju i oni daju otkaz i naprave fino svoju kompaniju s onim novcem koji su dobili od tužbe prema blizzu. 
I to mene zanima zašto?
Ljudi moji, kakve cheatove vi spominjete? To da ce biti vise djece kad izadje oficijalna verzija, naravno da ce biti, ali vi nemate brige. Poceli su se davati Battle Points, tj. kada prijedjete u novi level, vi vise ne mozete igrati sa ovima sto su nizi level od vas, tako da je sve to valve lijepo osmislio :) Shop mi se svidja, ima cak i sada dosta zanimljivih itema, a ko zna sta ce jos biti :D
MAND4 je napisao/la:
I to mene zanima zašto?
Nije moja stvar, da li tebe zanima ili ne, ja sam ti rekao :)
GodIsADJ je napisao/la:
Jel to znaci da mozemo besplatno igrati igru bez key-a ? Meni samo nije jasno sta ce raditi ovi sto su kupili key .... ?
Isto interesuje me kad treba da pocne ovaj f2p ?
krajem 2012
m0k1 je napisao/la:
krajem 2012
Neki predvidjaju da ce mozda cak izaci kada pocje Internacionalni turnir krajem jula :) Ali ako ne, ona je zagarantovano u jesen :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.