Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BH pubmaters

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 20.02.2007. u 14:00

eh ovako nesto sam razmisljo i konto da uradimo movie BH pubmaster.Eh nadam se da ste svi gledali movie pubmaster ko nije moze pogledati ovdehttp://youtube.com/watch?v=dqkYmVWdxVE
Znaci taj movie bi se radimo na epn publicu ja sam pricao sa adminom extibO-m i on je bez problemo pristao na moj prijedlog kojem se sada zahvaljaujem i obezbjedio epn public na nekih 1 - 2 h samo da uradimo ono da se dizemo bombada iz rupe pa sve do T baze u dd2 i da bacmo he u nebu za kraj, a ostalo bi se radilio na epn cw.On ce biti tu, a ja cu cu govoriti sta da radimo ..eh sada treba mi prvensveno 24 koliko i prima epn public ozbiljnih koji ce biti ozbiljni da to rade ko nebude kick i cao... niko nece biti izuzetak i svi ce biti spomenuti u movie... na tom movie radice 5-6 movie makera.. movie bi trebao da traje max 20 min.Razmislite mozda sam ispo n000b radi ove teme al je**a.. molio bi admine u zanimljive da stave ako je ikako moguce .. nikovice biti epn ` pac nick

za sve informacije kontakt me [email uklonjen]

HVALA !
Ne znam z*** cega bi bio n00b. Uglavnom odlicna ideja.
Nisi ispao nob tema i sama ideja nije losha sto da ne eto stawi mene na tu listu da ti pomognem
dvidi ovo a ko je ovo radio btw Special programing
ako treba ko da drzi HE granede
I am in..
racunajte ne mene u svemu
znaci public mora biti pun a ostalo cemo na epn cw !
ko bude bude ko nebude na serveru ebga ja cu napisati ko se prijavio!
Sanny je napisao/la:
ako treba ko da drzi HE granede
I am in..
racunajte ne mene u svemu

e to treb mi znaci svih 24 sa HE dodemo u bazu i na go go bacamo svi u zrak i to mi treba za kraj kao vatromet i tu ce pisati the end
Momci ako treba pomoc tu sam!!!
Za pomoc uvjek spreman!!
Iskljucite teambalance i limitteams i udje 1 u ct , 23 u t !
23 T uzme HE i baca na jednog CT'a odjednom svi zajedno XD
Ideju podrzavam maximalno.

AKo nekako mugu pomoci samo recite.
alexej1h. je napisao/la:
ihhh sorry
Cika pachanGa. ce napraviti

snacu se
mogul i na da ucvestvujem ja znam onaj bvuny hopic malicu raditi pa et da pomognem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.