Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet zarada

326 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.06.2012. u 16:19

Pozz,u ovoj temi govorite sve o zaradi preko neta,sta je,kako se moze zaradjivati itd. :)
Dramasticno je napisao/la:
nema ti hljeba bez motike :D
Mali nemoj da seres

Ima hljeba bez lopata i motika pogledaj sliku u mojoj galeriji
Bavim se sharecashom nekih 3 mjeseca i stvarno ljudi isplacuju dobio sam jedan cek od 130 $ i isplatio sam ga evo ovaj mjesec ocekujem 120 $ sto ti je 180-190 KM.Ima nas par likova na g.ba koji se bavimo sharecashom
eNgine je napisao/la:
Mali nemoj da seres

Ima hljeba bez lopata i motika pogledaj sliku u mojoj galeriji
Bavim se sharecashom nekih 3 mjeseca i stvarno ljudi isplacuju dobio sam jedan cek od 130 $ i isplatio sam ga evo ovaj mjesec ocekujem 120 $ sto ti je 180-190 KM.Ima nas par likova na g.ba koji se bavimo sharecashom
3 mjeseca 200km? buhu
ned je napisao/la:
3 mjeseca 200km? buhu :D
Cuj ovoga pa treba se uhodati prvo prijatelju pa onda zaradjivati

Znaci Sharecash radi na principu da vas file koji ste uploadali na Sharecash mora neko da skine tj ako mu nesto treba i tako to.Prije downloada mora da popuni mini anketu za koju vi dobijate min 0.6 $ a nekada downloadi skaci i do 7$.Sharecash download linkovi nisu dostupni za zemlje balkana tako da nemojte bezveze slati prijateljima linkove.Promovirajte svoje linkove na YouTube putem raznih Tutorijala i ostalog Pravite blogove pratite novosti i izradite taktiku kako da zaradite.Enjoy
ima zarade samo treba znat kako zaradit :D
Google adsense, httpool, etargnet, sharecash, youtube partnership etc
sve se moze kada hoce, mada iziskuje realno previse vremena, ima i pametnijih poslova od cjelodnevnog sjedenja ovdje i skupljanja dolar po dolar..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.