Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Teretana - Program

779 pregleda · 40 odgovora · otvorena 30.05.2012. u 20:59

Poz svima,

Od prekosutra krecem u teretanu. Zelio bih od vas da mi sastavite najefikasniji program teretane(Samo iskusni igraci neka se jave). Znaci da napisete sta cu da radim svakoga dana u sedmici, pocevsi od ponedeljka. Takodje, da napisete koliko vremenski da radim , pa odmorim , sve sto vi mislite da bih ja trebao da radim i da se drzim istog. I takodje da navedete sta trebam da ubacim i/ili izbacim iz ishrane.
1 Dan - Sisa, biceps
2 Dan - Ledja, triceps
3 Dan - Rame, noge
4 Dan radi kad budes u formi super set ruke i to je to 

Pozzzzzzzzzz
Evo ti neki jednostavan program:
1. dan
Prsa,biceps,ramena - sad ne znam sta hoces masu ili definiciju
2. dan
Ledja,triceps,noge
3. dan
odmor - skelkovi,trbusni itd.. 
Znas li ti djecace da u teretani postoji instruktor, covjek koji ce ti objasniti sve sto se tice teretane .
Boozywoozy je napisao/la:
Znas li ti djecace da u teretani postoji instruktor, covjek koji ce ti objasniti sve sto se tice teretane .
djecace nemamo mi svi para da placamo instruktore.
i nekontam u cemu je problem da momak pita ?

radi
sisa biceps
ledja triceps
ramena noge

ako ti neki govor emozes noge izostavljat vako nako, nemoj to radit radi sve. I 4 dan ako budes mogo odradis prsa i ruke (biceps triceps) kao neki bolji trening i to je to. Barem ja tako radim 
nek je sa srecom 
B1LKY je napisao/la:
djecace nemamo mi svi para da placamo instruktore.
i nekontam u cemu je problem da momak pita ?

radi
sisa biceps
ledja triceps
ramena noge

ako ti neki govor emozes noge izostavljat vako nako, nemoj to radit radi sve. I 4 dan ako budes mogo odradis prsa i ruke (biceps triceps) kao neki bolji trening i to je to. Barem ja tako radim :)
nek je sa srecom :D
Neka si mu objasnio ;)
Posalji mi par slika, pa cu ti poslati program koji ti pase ak' zelis 
Ja ne znam kakve vi teratane posjecujete. Ja kad sam isao u teretanu prisao mi je covjek koji je zaduzen za program vjezbi i rekao mi po kom redosljedu da radim vjezbe. Taj covjek radi u teretani, znaci , tu je da pomogne. A sad ako posjecujete neke rupetine od teretana, tipa dvije cigle na krajeve stapa i opleti, onda se opteretite dobro.
eh ovako drug :) idem u teretanu vec vise od godinu dana :)
sto se tice ishrane, probaj sebi uskladiti da jedes baar 2 puta u sedmici piletinu :) i izbaci fast food itd..

što se tice programa ovako :P :

1. dan : Prsa - biceps
2. dan : Leđa - triceps
3. dan : Ramena - noge
4. dan : O D M O R !! (posto si pocetnik)

Probaj da sto vise dobijes kilograma! (ne znam kako izgledas mozda si i malo debeo)

I NAJVAZNIJE : SVAKI TRENING POKUSAVAJ POVECAVAT KILAZU (koju dizes) BAR ZA 3-5 kg ;)

NADAM SE DA SAM POMOGAO :) Pozz ♥
Boozywoozy je napisao/la:
Ja ne znam kakve vi teratane posjecujete. Ja kad sam isao u teretanu prisao mi je covjek koji je zaduzen za program vjezbi i rekao mi po kom redosljedu da radim vjezbe. Taj covjek radi u teretani, znaci , tu je da pomogne. A sad ako posjecujete neke rupetine od teretana, tipa dvije cigle na krajeve stapa i opleti, onda se opteretite dobro.
Dečko previse gledas američke filmove -.-'
To mozda 4 teretane u BiH da imaju takve stavi. ( da ti on pridje )

A to sto si ti "gospodin" sto ne znas da googlas i sto ides samo u moderne i uredjene teretane to je tvoja stvar, kontas 

I da gdje je ta teretana gdje je tebi covjek pris'o 

( Jestel' uopste ikad bili u teretani pa eto marak u tim "rupama" kako ih vi nazivate "gospodine"  )

Ti uzivaj u tvojim oprremljenm teretanama, mi cemo nastaviti da dizemo cigle i stapove.

A kladim se da nisi razvijeni niti od jednog clana g.ba koji redovno ide u "rupu" da trenira ( Ne govorim za sebe zato sto ne idem redovno. )

e: Pa hajde gospodine pismeni, ispravi me 
admYr je napisao/la:
eh ovako drug :) idem u teretanu vec vise od godinu dana :)
sto se tice ishrane, probaj sebi uskladiti da jedes baar 2 puta u sedmici piletinu :) i izbaci fast food itd..

što se tice programa ovako :P :

1. dan : Prsa - biceps
2. dan : Leđa - triceps
3. dan : Ramena - noge
4. dan : O D M O R !! (posto si pocetnik)

Probaj da sto vise dobijes kilograma! (ne znam kako izgledas mozda si i malo debeo)

I NAJVAZNIJE : SVAKI TRENING POKUSAVAJ POVECAVAT KILAZU (koju dizes) BAR ZA 3-5 kg ;)

NADAM SE DA SAM POMOGAO :) Pozz ♥
= )

187-82kg. Meni svi govore da samo trebam da radim , sto se tice kilaze da mi je super....
vjezbaj.com
Javi mi se na PM za skype kontakt ili uđi na TS, poke me da ti dam password sobe. Tamo mi je nick ZES s onom notom ispred, soba STAVI GA GORE. Možeš pitati sve što te zanima...
flooronthe je napisao/la:
= )

187-82kg. Meni svi govore da samo trebam da radim , sto se tice kilaze da mi je super....
Eh, ako je tako onda si se "UBIO" za treniranja :D
Uzmes creatin ili protein i vidjet ces napredka ;)

GL i p0z ♥
admYr je napisao/la:
Eh, ako je tako onda si se "UBIO" za treniranja :D
Uzmes creatin ili protein i vidjet ces napredka ;)

GL i p0z ♥
nemoj uzimati hemiju samo prirodno :D
Evo ti ovako najjednostavnije:
Pon radis dvije skupine misica npr biceps i sise kao sto je vec nekto rekao

Uto :Odmor (znaci tu ti je kardio ,trcanje,sprintanje u kratkim intervalima ti je bolje )

Sri:Opet ides npr Noge i trbuh...

Itd itd ,organiziras si tako da ti se jedna skupina misica odmara dok drugu vjezbas jer misici i rastu dok se odmaraju.

Evo isto tako jedna super stranica po kojoj ja vjezbam (16 tjedana program)
I mogu reci da djeluje :http://www.iwantsixpackabs.com/workout/week1.html

Eto tako,tu cak imas i planove prehrane.
Sve sto ti treba ti je tu tako da nemas brige.

Usput ,cak i ako ne budes htio vjezbat po pravilu,mozes bez ikakvog reda ,ali svaki drugi dan i isto ce se rezultati pokazati ,samo sporije.

(Ovo je sve napisano iz osobnog iskustva jer sam i ja vjezbao po teretanama,dok nisam samo kod kuce krenuo )
Usput ne uzimaj nikakve fat burnere,ili whey proteine .Nista ti to ne treba !
chubbybunny je napisao/la:
Dečko previse gledas američke filmove -.-'
To mozda 4 teretane u BiH da imaju takve stavi. ( da ti on pridje )

A to sto si ti "gospodin" sto ne znas da googlas i sto ides samo u moderne i uredjene teretane to je tvoja stvar, kontas ???

I da gdje je ta teretana gdje je tebi covjek pris'o ???

( Jestel' uopste ikad bili u teretani pa eto marak u tim "rupama" kako ih vi nazivate "gospodine" ??? )

Ti uzivaj u tvojim oprremljenm teretanama, mi cemo nastaviti da dizemo cigle i stapove.

A kladim se da nisi razvijeni niti od jednog clana g.ba koji redovno ide u "rupu" da trenira ( Ne govorim za sebe zato sto ne idem redovno. )

e: Pa hajde gospodine pismeni, ispravi me ???
Bolje ti je da naucis pravopis...Gospodine.
PON-leđa
UTO-prsa
SRI-odmor
ČET-noge
PET-ramena, listovi, trapez
SUB-ruke
NED-odmor

U nedjelju je najbolje da udaraš vreću, tako da "razradiš" sve dane koje si vježbao, te usput dobiješ na jačini dosta.

@nexus

Steroidi su sve u teretani ? Blago tebi na tom mišljenju.
Dosta mojih drugova redovno idu u teretanu bez neki extrata ( steroidi i ta sranja ) uzme kreatin tu i tamo, da dobije dodadne mase.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.