Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Okej gajs 3

422 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.05.2012. u 15:13

Djeste raja .
Prethodna 2 videa :
1 ) : http://gamers.ba/forum/40/166758/2/okej-gajs
2) : http://gamers.ba/forum/40/166926/-lava-ce-biti-nasa-voda-hey-guys/
Novi video je ovde :
http://www.youtube.com/watch?v=IJ73e2FpCYU&feature=g-upl
Pojacajte , j**eni tv smo zaboravili ugasiti a jos nisam mikrofon podesio pa sve sumi .
Jos cu veceras vjerovatno epizodu 4 i 5 staviti jer odo u Mostar pa necu moci stavljati .
LIKE + COMMENT + SUBSCRIBE
Takodjer molim vas da postavite objective za jubilarnu 5u epizodu :
Kako postaviti objective :
Ime objectieva :
Zadatak :
Znaci postavljate zadatke ovde ili na videu i u petoj epizodi ce biti obavljeni .

UPOZORENJE : NE CITAJTE SLJEDECE AKO NECETE SPOILERE :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kad je reko moj brat ima one stvari mislio je creative mode .
"Idem po materijaalll , sta si mi naumioooooooo"...

Ne ,ok je mali ,ali bolje da ide malo vani ,prođe mu djetinstvo na minecraftu ....

Pozz
Amadeus je napisao/la:
"Idem po materijaalll , sta si mi naumioooooooo"...

Ne ,ok je mali ,ali bolje da ide malo vani ,prođe mu djetinstvo na minecraftu ....

Pozz
Tata i mama ga mole da uđe u kuću , cijeli dan vozi biciklo -.-'
Neće ga proći djetinjstvo , ima limit od 1 sat dnevno na kompu :;D
Gta_player je napisao/la:
Tata i mama ga mole da uđe u kuću , cijeli dan vozi biciklo -.-'
Neće ga proći djetinjstvo , ima limit od 1 sat dnevno na kompu :;D
Onda je uredu! ;)
Dosadni ste i ti i tvoj brat.Znaš kolko mene zanima kako tvoj brat priča nešto bezveze(msm i nezna pričat kako treba).Jel to svaki dan treba da bude na index-su dvije teme o tvom bratu,koji nezna da priča.

NEMOJ ME CITIRAT.
EL1TE je napisao/la:
Dosadni ste i ti i tvoj brat.Znaš kolko mene zanima kako tvoj brat priča nešto bezveze(msm i nezna pričat kako treba).Jel to svaki dan treba da bude na index-su dvije teme o tvom bratu,koji nezna da priča.

NEMOJ ME CITIRAT.
Jel ti problem sto se judima svidja ?
Ti si vjerovatno ljubomoran sto nemas takog brata .
A sto se tema tice , bice na indexu dok brixu , skiletu , vlexu ili nekom drugom nedosade pa mi kazu da prestanem.
Hater gonna hate .
Gta_player je napisao/la:
Jel ti problem sto se judima svidja ?
Ti si vjerovatno ljubomoran sto nemas takog brata .
A sto se tema tice , bice na indexu dok brixu , skiletu , vlexu ili nekom drugom nedosade pa mi kazu da prestanem.
Hater gonna hate .
Slušaj sad dijete.Vjerovatno imaš 10 godina jer znam kad si otvorio onu temu za jarana nešto na FB si ga ismijavo itd.
Prvo slušaj šta pričaš ja ljubomoran na tvog brata HALOOO.Dijete ima 6 godina nezna pričat i ljubomoran pa ti mene nasmijavaš.Nisam ništa rekao za administraciju rekao sam da meni smeta a oni nek rade šta hoće.I kad napuniš 15 godina možemo pričat.

EDIT:I SIGURAN SAM DA SVIMA IDE NA ŽIVCE OVE TEME I DA NIKO NE PREGLEDA VIDEO A GOVORI TAMO NEŠTO HVALI.HALO SVIMA OVIMA NA G.BA JE CILJ NABITI JEDAN POST.
EL1TE je napisao/la:
Slušaj sad dijete.Vjerovatno imaš 10 godina jer znam kad si otvorio onu temu za jarana nešto na FB si ga ismijavo itd.
Prvo slušaj šta pričaš ja ljubomoran na tvog brata HALOOO.Dijete ima 6 godina nezna pričat i ljubomoran pa ti mene nasmijavaš.Nisam ništa rekao za administraciju rekao sam da meni smeta a oni nek rade šta hoće.I kad napuniš 15 godina možemo pričat.

EDIT:I SIGURAN SAM DA SVIMA IDE NA ŽIVCE OVE TEME I DA NIKO NE PREGLEDA VIDEO A GOVORI TAMO NEŠTO HVALI.HALO SVIMA OVIMA NA G.BA JE CILJ NABITI JEDAN POST.
Kad ti napunis 23, mozemo razgovarati!;D;D;D;D;D;D;D
De dovedite ovog malog na nas mc server, placam 

Post dobio aplauz od Brix

EL1TE je napisao/la:

Mozda mali ne zna pricat,al ti ne znas pisat 
EL1TE je napisao/la:

+1

Kome je zabavno kako klinac od 6 godina prica gluposti on je mentalno poremecen 
EL1TE je napisao/la:

NEMOJ ME CITIRAT.
NeZnas ni ti.......
dosadni vise sa ovim sranjem, sta dijete neko melje nesto za kompom i to je to
Semirn je napisao/la:
De dovedite ovog malog na nas mc server, placam 
Kolko placas da gostuje jedno 20 minuta na ts3 ? 
Zašto prepirke? Kome se ne sviđa, ne otvara temu na indexu kad je ivdi, ne otvara link, i ćao.

Nemojte da đaba šamaram, nije tema tu da vi ismijavate nekoga.

like ako ti se sviđa, dislike ako ne i to je to.
Hahhhah mali je kralj, svaka mu cast 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.