Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Gameri ili normalne osobe

1.447 pregleda · 21 odgovor · otvorena 29.05.2012. u 21:31

Prije svega Dobro vece .

Razmisljam o ovome vec nekih 2-3 sata , i kontam kako sam bio normalniji kad sam igrao igrica i no-lajfao . Sad kad me vise ne zanimaju niti igrice , niti kompjuter , postajem drugaciji , zaljubio sam se i ne mogu provest 2-3 sata u kuci (jedino kada spavam).

Prije 2-3 godine , do prije 2-3 sedmice sam uzastopno no lajfao i po citav dan igrao igrica , jedino petkom i subotom sam izlazio i to sam jedva cekao da dodjem kuci i da udjem u je***i cs . Kako sam prestao igrati igrica zaljubio sam se , ispusio prvi joint , pravo dobro se proveo , svaki put kad prodjem pored neke cure okrenem se , a prije su mi cure bile kao statue , prodjem pored njih , kazem cao i to je to.Zivio sam u svom svijetu , uzivao , roditelji su me molili da izadjem iz kuce i pocnem se baviti nekim sportom (iako sam vec trenirao kosarku , ali nisam bio zainteresovan) Izlazio sam u grad petkom i subotom , odemo na nargilu ili na pice , izadjemo u grad uzmemo sjemenke sjednemo na zidic , po potrebi zapalimo cigaru i tako do kraja ljeta ili do kraja skolske godine Poslije toga sam drugacija osoba , vise me zanima izac u grad s jednim jaranom i sjest negdje , prokomentarisat par stvari , vidit se s curom i to je to , kad dodjem kuci provjerim gamers i fejsbuk (po potrebi) i tako vec 2-3 sedmice uzastopno . Popravio sam se u skoli i poceo se zanimati za neke stvari (sport , cure , kafici) .

Sad me zanima , jel' moguce da mi se ovo desava zbog mog doba (inace 15 godina) , zbog trave , prestanka igranja igrica il' neceg cetvrtog ?

Zrelost brate !

Ja od kako znam za sebe , znam i za igrice. Pocevsi od konzole SEGA pa sve do danasnje PS 3-ce.
Krajem 8. razreda osnovne skole sam poceo redovno igrati igrica (posebno cs). Iako nisam u nekim "poznatim" clanovi ipak igram.
Sa 16 godina imao sam djevojaka, probao travu, cugao, ect.. pa cak i dan danas.

Imam 20 godina , igram po citav dan itd. Cekam vozacku dozvolu. Kad zavrsim cekam posao, tako da cu sigurno slabije igrati igrica. Na zalost ne mogu vjecno biti vezan za igrice.
Zivot je ispred mene, moras se boriti !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.