Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS 1.6 Server plugin mi treba

188 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.05.2012. u 01:27

Ako neko zna ime plugina za fake playere, ne mislim da imam botove da igraju na serveru nego da kad i nema nikog na serveru da npr na gametrackeru pise da je pun, ili kad odem na find servers i imam taj server dodan da pise npr 32/32, nadam se da ce mi neko odgovorit.
Plugin se zove fakefull_original.amxx:
http://www.amxmodx.org/plcompiler_vb.cgi?file_id=6435

-Uploadujes u plugins
u plugins.ini napises fakefull_original.amxx

Download botnames.txt:
http://forums.alliedmods.net/attachment.php?attachmentid=6442&d=1150141162

-Uploadujes botnames.txt u configs
u amxx.cfg upises :
ff_automode 0/1
ff_players 30
ff_delay 1

U server.cfg upises amx_addfake 30
Restartujes Server
Udjes na server i u konzolu kucas amx_addfake 30 !

Sretno ! :)
Probam, ako bude javim ti se opet :D

EDIT: E ovako staro dijelom je OK ovo, al kad kucam amx_addfake 26 ubaci mi 26 botova u spec, ali mene interesuje kako da napravim da ih ne pokazuje u spec a da i dajle pise npr 26/32, i kad promjenim mapu da se opet automatski ubace.
To je taj plugin sto ti je on napisao.

Samo nesmijes imati vise od 2 bota na serveru, ako stavis vise i ako te neko prijavi na gametracker restartovat ce ti rank server.
Pa ti odluci sta zelis :)
Mr_BlacK je napisao/la:
To je taj plugin sto ti je on napisao.

Samo nesmijes imati vise od 2 bota na serveru, ako stavis vise i ako te neko prijavi na gametracker restartovat ce ti rank server.
Pa ti odluci sta zelis :)
Evo naprimjer progaming.ba server maloprije sam gledao pise 29/31 ja udjo na server imaju samo 3 lika a nema nikog u spec, jel to moguce napravit?
Ja koliko znam postoji ovaj plugin i jos jedan za botove.

Sa drugim je moguce samo 2 bota ubaciti, a sa ovim vise.

Oba dva plugina ti ubacuju botove u SPEC.

Ja ti samo kazem ako imas vise od 2 bota na serveru i ako te prijave na gametracker restartovat ce ti rank tako da nemas koristi.
A da bi te prijavili moraju kucat "status" u konzolu i onda ti izbaci ID od igraca i tu pise "bot" ukoliko ih ima na serveru.
Mr_BlacK je napisao/la:
Ja koliko znam postoji ovaj plugin i jos jedan za botove.

Sa drugim je moguce samo 2 bota ubaciti, a sa ovim vise.

Oba dva plugina ti ubacuju botove u SPEC.

Ja ti samo kazem ako imas vise od 2 bota na serveru i ako te prijave na gametracker restartovat ce ti rank tako da nemas koristi.
A da bi te prijavili moraju kucat "status" u konzolu i onda ti izbaci ID od igraca i tu pise "bot" ukoliko ih ima na serveru.
Valjda niko ne reportira dok se malo ne probije server.
sombrerox je napisao/la:
Evo naprimjer progaming.ba server maloprije sam gledao pise 29/31 ja udjo na server imaju samo 3 lika a nema nikog u spec, jel to moguce napravit?
Javi se ReLo-u, možda je plugin PRIVATE !

To je jedini za koji ja znam :P ! ( ima i kgbbots.amxx al kod njega je max 2 bota)
FrKaaaaa je napisao/la:
Javi se ReLo-u, možda je plugin PRIVATE !

To je jedini za koji ja znam :P ! ( ima i kgbbots.amxx al kod njega je max 2 bota)
Link do profila?
Ako imas server od KGB-a i ufate te da imas vise od 2 bota na serveru ugasice ti ga, jer max 2 bota dopustaju da imas na serveru bas radi toga gametracke-a.

PA nije niko levat, zato i jesu ubavili booster za gametracker.
J0k33R je napisao/la:
Ako imas server od KGB-a i ufate te da imas vise od 2 bota na serveru ugasice ti ga, jer max 2 bota dopustaju da imas na serveru bas radi toga gametracke-a.

PA nije niko levat, zato i jesu ubavili booster za gametracker.
Nece mu ga gasit al ce ga upozorit i restartovat rank na gt.rs

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.