Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Potreban cw server

172 pregleda · 11 odgovora · otvorena 26.06.2012. u 19:32

Hitno mi je potreban cw server, imam odlican klan , al mi fali server , pa ako neko ima da proda nek se javi na pm ili ovdje :D
Eh ovako da nedizem novu temu.Potreban mi je admin na cw serveru.Imam klan ali nemamo servera.Bice nagrada.
PM/GB
sto ne uzmete server jeftini su pravo postali kakava je situacija bila nekada.. da se ne peglate sa adminima da igrate kada vam je cejf
GSP.Ba
Sto se mucis i trazis ljude koji ce ti prodavati server. Fino sebi narucis server.Uzmi na GSP.ba 4€ server.
Pa evo bas sad gledam , nije skupo pa mozda cak kupim server i od 32 slota ;):D
arko97 je napisao/la:
Pa evo bas sad gledam , nije skupo pa mozda cak kupim server i od 32 slota ;):D
Sto ce ti od 32 slota ? Da igrate 15 na 15 cw?
Daj bolan.. kakav GSP ( znam da cu dobiti samar ili mozda ban ) al hosting ****u nevalja. Bolje ti je uzet od KGB-a ili cak od commodohosta ( po meni najbolji hosting, iako pruzaju samo lite usluge ) i imaju masine bolje od gspa 3 puta..

Pozz.
moja preporuka ti je http://www.eps-hosting.com
mom klanu su bili sponzor
i serveri su odlicni rijetko ko na balkanu ima bolje servere
znaci 8km server, 950-1000 fps kostanto ping 25-30 njemacka masina :D
probaj odlicni su :D
ARK9 je napisao/la:
Sto ce ti od 32 slota ? Da igrate 15 na 15 cw?
Daj bolan.. kakav GSP ( znam da cu dobiti samar ili mozda ban ) al hosting ****u nevalja. Bolje ti je uzet od KGB-a ili cak od commodohosta ( po meni najbolji hosting, iako pruzaju samo lite usluge ) i imaju masine bolje od gspa 3 puta..

Pozz.
Kad uzimamo uzimamo domace
9.8 KM ti je kod kgb server sa 14 slota (lite), a premium ti je 19.6 KM...Po meni najbolji hosting..Pozz :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.