Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RIP Stefan 'lukessen' Karanovic

2.973 pregleda · 132 odgovora · otvorena 21.05.2012. u 15:07

Obavještavam sve kanteraše, gamere, i ostale poznanike da je naš dragi prijatelj i kanteraš Stefan 'lukessen' Karanović poginuo u avionskoj nesreći u Zalužanima blizu Banja Luke gdje je radio kao instruktor padobranstva. On je bio poznat na sceni kao igrač klana TtK (TtK StefaN, TtK lukessen), i sigurno će ostati u našim sjećanjima u budućnosti.
Što se mene tiče, kao njegov poznanik, mogu reći da mi je nakon toliko igranja s njim, i svega ostalog veoma krivo što je poginuo, i da sam još uvijek u šoku radi istog.
Volio je padobranstvo, bio je instruktor, sportista, i velika je tuga što se ovo desilo.

Na linkovima ispod možete saznati više informacija, i svako pametovanje, te svaki offtopic bih želio da bude strogo kažnjen!
Molim temu u zanimljive.

Link 1
Link 2
Link 3

Gamers profil

....ako me izgubiš,a bio sam ti drag, potraži me u oblacima...bez brige, čekat' ću i nisam sam, imam i tamo prijatelje vjerne, upoznat' ćeš ih jednom, kad u dubinu oblaka dođeš i pronađeš mene.....

Počivaj u miru prijatelju naš, SKY IS THE LIMIT !!
Pocivaj u miru, stvarno mi je zao, saucesce bliskim prijateljima i porodici.
Naravno, ono sto je uradio i za tu nasu scenu koju svi pratimo, nece biti zaboravljeno.
R.I.P Lukessen
R.I.P
R.I.P.
Iako smo se vise znali "preko nisana", momak je uvijek bio na mjestu.

See you on the other side
strašno.
desi ti se kad se najmanje nadaš, kad pomisliš da sve ide fino.
izgubiš život u najljepšim godinama, vjerujem da njegovoj porodici ne može da bude teže.
neka mu dragi Allah podari vječni džennet.
Pocivaj u miru

R.I.P
omg evo bas gledam na klix.ba o ovome kad na g.ba tema... R.I.P
R.I.P.
R.I.P

Žalosno je kada se ovako mladi životi ugase !
RIP
Mada ga nepoznam, žao mi je, počivaj u miru! RIP ! :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.