Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

sramota...

948 pregleda · 40 odgovora · otvorena 28.05.2004. u 19:57

Nemojte se buniti...sad i mi iz BiH mozemo biti veci level..samo treba puno igrati..
znam i to jeste bolje al et... bezveze je vidjeti da gosue zamjenjuju osrednji igrachi na top20
Ma sta sam ja govorio ovaj sistem sucks jer pogledajte koliko su se npr. sweet , deadman i ostali mucili da dodju do 50 levela a sad ovi nobovi(ok nisu nobovi ali to nisu igraci koji mogu na normalnom laderu preko 35 levela) dolaze do 50 levela ko iz sale. Mislim ovo je stvarno sranje jer ako se ovako ovo nastavi niko od top20(pravih top 20 igraca) igraca nece igrati na laderu jer je samo gubljenje vremena. I pogledajte samo onog dendrofila pa on gubi protiv lvl 10 igraca i to je stvarno smijesno da neko taki bude medju top5
pa dobro ... ovdje vise pomaze inteligencija samog igraca a skill izgradjivanja dolazi igranjem, to je moje misljenje iako sam rookie
ma ako***da vratice se onaj stariiiiiiiiiiiiii
u redu ljudi shvatili smo da ovaj sistem nista ne valja. pa mislim mozda je i moguce da netko iz bih dode u top 20 ali nema niko da to zasluzuje
Cift.la je napisao/la:
Nemojte se buniti...sad i mi iz BiH mozemo biti veci level..samo treba puno igrati..

Meni je bio drazi moj 13 lvl prije novog amm nego sada ... to je shit cisti .. ljudi na serveru 50lvl nikada cuo nisam za njih .. npr: dendrofil .. jeste igrao za nas clan al u vrijem starog amm nije mogao preko 36 lvl nikak i sada on 48 wtf ...

Peace !
e ljudi sta vam je amm rules
fakat je malo bezveze al' opet recimo ja da sam na apm-ovom mjestu u 1.14 patchu, ja bi se ubio... pa covjek je igrao sa 3 ljudi NON-STOP... mislim kinda sux :S
novi amm saxa da to nije normalno.
postalo mi je normalno dobivati lvl20 likove, no realno gledajuci oni NISU lvl20.

eo primjera:
luzam 2 gamea za redom + jos 2 disca, tj. sve ukupno to je 4 luza. izgubio sam svega 43 xp-a. dobijem sljedecu partiju nekog lvl19 NOOBA i dobijem 108 xp-a.

ako blizz ovo ne promjeni u narednih tjedan-dva tft ce postati najvece sranje ikada.
meni je ovaj amm super
samo sto su trebali uraditi jeste da se resetira ladder.

super mi je zato sto sam igrao 1.15 betu i znam kako je tamo bilo.
drama!

jura
E ja se vracam war3 u sledecu subotu
Onda ce te da vidite ko ce da bude prvi 30+ lvl BiH igrac.Ovo obecavam
Taman kraj skole,moj zivot samo teretana,war3,izlasci uvece i alkohol
Barbarian) je napisao/la:

hahahahahahahahahahahaahahahah

got to save this!!!

nije ti problem nabiti lvl30.
samo igraj 6h na dan, i imadni barem 50% winsa i eto ti lvl30 za 2-3 tjedna.

hf ^_-
hm ma neznam ljudi taj battle.net mi je nekako bezveze igrati to. eto vidite sami koliko divljaka ima ba za tim kompjuterima koji sjede i cmehaju po cijeli dan, ko ce znat mozda imaju po 12 godina nemaju ni obaveze ni nista pa se dosadjuju jeli vrijedno gubiti vrijeme i imat taj lvl 30 i sta ja znam

prvi ??
hmm ... ja to danas planiram sredit .. sto se levela 30 tice .. sad sam 28 lagano .. samo
Arthenox,ti si primjer onoga da ovaj sistem suxuje.Je.b.em ja tvoj lvl 30 kad si ti negativac(imas negativan score).Nije da sam nesto ljubomoran,al' ja sa takvim ko ti igram 2v1

Ma ****s 28 level u team gamesu.Kad ti brate dodjes do 20 levela na 1v1 javi se a tvoj score pokazuje kako si doso do tog 28 levela u team gamesu.I NHF ali to je moje misljenje.
Eto,i on ti kaze.
Znaci imas 60-80 na solo,sto je nuts teski
i imas ukupno 1300-1300 ,a ja 360-60,pa ti sad vidi ko tu valja

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.