Napravio sam server za CS. Ali kada mi udju drugi igraci bude ping (1000-1500) ,a obicno je (15-30). Moze li mi neko reci zbog cega je tako !?
Diskusija
CS server
0 pregleda · 19 odgovora · otvorena 14.02.2007. u 16:17
jer je dedicated server
jer je dedicated server
Da, ali zna li neko kako da smanjim
ping !?
ping !?
da jer je dedicated , jer ti je slaba masina i slaba ti je konekcija, masinu na kojoj koristis server nesmijes koristiti ni za sto drugo!!
nek ukucne on
cl_cmdrate 10
cl_updarate 10
fps_max 10
gl_log 1
rate 0...
izadji iz cs-a kad pravis server
cl_cmdrate 10
cl_updarate 10
fps_max 10
gl_log 1
rate 0...
izadji iz cs-a kad pravis server
Cuj jer je dedicated >
Pa svaki je dedicated + linux + ostala sranja
btw. kakvu konekciju imash?
@ daest
A jarane zato niko nema svoj private kod nas....jedino ovi provajderi.....blabla

Pa svaki je dedicated + linux + ostala sranja

btw. kakvu konekciju imash?
@ daest
A jarane zato niko nema svoj private kod nas....jedino ovi provajderi.....blabla

Zadnji edit: 14.02.07 u 16:33:27
Kad pravis server za igru sa normalnim pingom moras sve programe iskljuciti jer uticu na ping i te sitnice... Znaci sve i jedan program iskljuci i digni server, a i oni bi morali jer je ipak dedicated tu mora da bude velik ping osim ako ti je kompis MASINA...
kaste[L] je napisao/la:
i svaki dedicated je na posebnim jakim masinama sa ku*****m konekcijama a ne na PCu sa bihnetovom konekcijom na kojoj igra ujedno i kreator servera koji ima pokljuceno jos 50 programa
Cuj jer je dedicated >![]() Pa svaki je dedicated + linux + ostala sranja ![]() btw. kakvu konekciju imash? |
i svaki dedicated je na posebnim jakim masinama sa ku*****m konekcijama a ne na PCu sa bihnetovom konekcijom na kojoj igra ujedno i kreator servera koji ima pokljuceno jos 50 programa
Zadnji edit: 14.02.07 u 16:31:39
Windows task menager
i pod preccess pronadjes hlds.exe, desni klik
set priority - low
i pod preccess pronadjes hlds.exe, desni klik
set priority - low
ma lol cuj lika dize dedicated server i mislis da ce ti ping biti kao na ostalim serverima !!!!!!!!!!
Neznam sto tebi tako stopa ali i ja kad dignem meni je 30 a koji ulaze na moj server a nisi u francusku njima je 120 :d
ali to se moze srediti
Neznam sto tebi tako stopa ali i ja kad dignem meni je 30 a koji ulaze na moj server a nisi u francusku njima je 120 :d
ali to se moze srediti
Eh ovako pasa moj.Imam ja 2 havera dizu servere.za pare ih prave pa mozda ti oni pomognu.Ali ako ti pomognu meni ces dati 5 bodova
[email uklonjen] i [email uklonjen]
[email uklonjen] i [email uklonjen]
promaha je napisao/la:
jel ti toliko stalo do bodova
Eh ovako pasa moj.Imam ja 2 havera dizu servere.za pare ih prave pa mozda ti oni pomognu.Ali ako ti pomognu meni ces dati 5 bodova [email uklonjen] i [email uklonjen] |
jel ti toliko stalo do bodova

Post dobio šamar od zukA
ma lol cuj lika dize dedicated server i mislis da ce ti ping biti kao na ostalim serverima !!!!!!!!!!
ali to se moze srediti
ali to se moze srediti
kAl3.maL! je napisao/la:
Kal3 nemoras na ovaj nacin kupit postove...
Nermala server je didiced ..
Samo jel ti uopstre znas sta je didiced
Jer si me prije pola sata pitao kako da napravis server...
UHVATIO SAM TE U LAZI...
| ma lol cuj lika dize dedicated server i mislis da ce ti ping biti kao na ostalim serverima !!!!!!!!!! Neznam sto tebi tako stopa ali i ja kad dignem meni je 30 a koji ulaze na moj server a nisi u francusku njima je 120 :d ali to se moze srediti |
Kal3 nemoras na ovaj nacin kupit postove...
Nermala server je didiced ..
Samo jel ti uopstre znas sta je didiced

Jer si me prije pola sata pitao kako da napravis server...
UHVATIO SAM TE U LAZI...
Moze li mi iko dat njegov msn da mi pomogne oko dedicated servera ...ali ko zna to...ja pravim dedicated server 1 mjesec i nista nisam napravio lol ....
pls...neda mi se vise trazit
pls...neda mi se vise trazit
Ja imam dedicated server...dobra mi je konekcija pa ping mi je skoro uvjek 20-40 pa nekad do 50 --- ali ja trebam pomoc s modovima zato trazim nekog da mi pomogne moj msn je [email uklonjen]
ovo sma bezze napiso
****ga haahahahhahahahahahahahah...mrs tamo j**o te ***** i monet 
****ga haahahahhahahahahahahahah...mrs tamo j**o te ***** i monet 
asd je napisao/la:
jao kako ste lol pa treba pomoc covjeku a ne spamate bezveze
ovo sma bezze napiso ****ga haahahahhahahahahahahahah...mrs tamo j**o te ***** i monet ![]() |
jao kako ste lol pa treba pomoc covjeku a ne spamate bezveze
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.