Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lan Tournament

1.585 pregleda · 40 odgovora · otvorena 20.04.2012. u 14:50

Pozdrav,

Pošto se ovih dana dosta priča o Adepto 2012, zanima me da li bi vi više željeli da se organizuje "lokalni" turnir, gdje će učestvovati samo ekipe iz Bosne i Hercegovine, i gdje će uplate biti niže, ili bi vam želja bila da se takmičite kao i prošle godine protiv najboljih ekipa današnjice, gdje bi uplata bila veća, a nagrade veće, i bolji sponzori.

Zanima me vaše mišljenje. Odaberite neku od navedenih opcija, a lijepo bi bilo da u komentar napišete zašto ste odabrali baš tu opciju.
Glasao sam za sve ekipe iz razloga što je to bila velika senzacija, te "boost" za našu scenu, ne samo cs scenu, nego uopšteno gaming scenu. A i vjerujem da je mnogima bilo drago igrati sa najboljim od najboljih...
Volio bih ponovo zaigrati protiv profesionalnih igrača i njihovog skilla , Adepto je bio super, nadam se istom ove godine!
Ovako me je informisao jedan od organizatora proslogodisnjeg adepta

Iskreno, ova informacija me pomalo i rastuzila, jer sam imao planove da vidim te igrace fnatica, posto prosle godine nisam mogao ici.
Znaci i strani timovi, jaci, bar fnatic.
Za sve ekipe

Zasto?

Pa racunaj da ce to HLTV pokrivati samo ako dolaze jace ekipe.

Hint #1: Nemam nista protiv tebe, al predaj to nekom starijem da organizuje. Nece te niko ozbiljno shvatit.

Hint #2: Sacekaj da prodje Skoplje masters, nema niko $ za turnira.
^ zashto ga ne bi oziboljno svatili,kad je vec org 2 online lige sa extra ekipama?? @ tema ofc sve ekipe :D
nessajaaaaaa je napisao/la:
^ zashto ga ne bi oziboljno svatili,kad je vec org 2 online lige sa extra ekipama?? @ tema ofc sve ekipe
+1
nessajaaaaaa je napisao/la:
^ zashto ga ne bi oziboljno svatili,kad je vec org 2 online lige sa extra ekipama?? @ tema ofc sve ekipe :D
+1
Ma sve ekipe naravno
Iako je malo glupo ,ujedno i dobro kada te zapadne neka od jacih ekipa da igras protiv njih,jedino sto mozes je diviti se kako igraju i reci kasnije da si igrao vs njih,a nema teorije da ubijes nekog
Sve ekipe bi bila veca senzacija,jer na lokalni turnir ce doci 10 ekipa max,ovako ce doci vise i nasih ekipa zbog stranih koje dolaze.
Ako bude nesto od toga,dolazim i ja olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cya n00x mate,inšala
Za sve ekipe.
sNiiz je napisao/la:
Iako je malo glupo ,ujedno i dobro kada te zapadne neka od jacih ekipa da igras protiv njih,jedino sto mozes je diviti se kako igraju i reci kasnije da si igrao vs njih,a nema teorije da ubijes nekog
Sve ekipe bi bila veca senzacija,jer na lokalni turnir ce doci 10 ekipa max,ovako ce doci vise i nasih ekipa zbog stranih koje dolaze.
Ako bude nesto od toga,dolazim i ja olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cya n00x mate,inšala
bravo!

vidimo se opet sNizeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Haha, al cs turnir u Hrvatskoj .... ccc
NOOx je napisao/la:
Croatia
Nije preko svijeta, ali eto sta ja znam, koliko sam upucen hrvatska cs scena je gora nego nasa pa mi malo cudno ovo
Dzavidenko je napisao/la:
Za sve ekipe

Zasto?

Pa racunaj da ce to HLTV pokrivati samo ako dolaze jace ekipe.

Hint #1: Nemam nista protiv tebe, al predaj to nekom starijem da organizuje. Nece te niko ozbiljno shvatit.

Hint #2: Sacekaj da prodje Skoplje masters, nema niko $ za turnira.
Mogao bih ti organizirati jedan ? Ne mori Harisa vidis da se momak trudi, samo Harise, ako bude sta tu sam da gledam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.