Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rezultati konkursa G.ba e-zine

801 pregled · 29 odgovora · otvorena 13.04.2012. u 22:49

Ovom temom zaključujemo konkurs:

http://gamers.ba/forum/9/163307/konkurs-za-stalne-novinare-gamers-ba-magazin/

Primljeni u tim su:

Malik M. "Sirutka": Vijesti i recenzije (gaming)

Husein M. "Corax32": Vijesti i recenzije (gaming)

Darko B. "BoMaNiAc": Vijesti i recenzije (gaming), Internet

Sandro G. "SandiBL": Reportaže (CS 1.6)

Ajdin K "unknowNz": Software

Amar K. "brix": Vijesti (gaming) + članak

Da razjasnimo, ovdje su oni čija je aplikativna forma ispunila zahtjeve, čiji je rad zadovoljio kriterije i čija aplikacija ne dolazi u konflikt sa već postojećim dogovorom o raspodjeli obaveza unutar tima.

Šta ovi rezultati znače? Nabrojani su primljeni u stalne novinare ekipe magazina i preuzimaju određeni niz obaveza.

Šta ovi rezultati ne znače?
Ovi rezultati ne znače da vaša (vas koji niste primljeni ili uopšte niste konkurisali) vijest ili članak ne može dospjeti u magazin. Ovo takođe ne znači da trudom i zalaganjem na portalu nećete moći ući u ekipu.

Za one koji su primljeni, ovo je imperativ: trud, zalaganje i pristojno ponašanje. Vi predstavljate ovaj portal, i kao takvi, dužni ste to raditi na najbolji mogući način.

Prijedloge, kritike i savjete šaljete na oficijelni mail: [email uklonjen]

Ukoliko želite da aktivnije učestvujete u kreiranju magazina, pratite nas preko fb stranice: http://www.facebook.com/GamersbaMagazin

Ispred redakcije, Adnan A. Hvala.
jacky je napisao/la:
Ti bi odma novac ? Strašan si mi lik. Idi na valde pa zarađuj, čini mi se da oni puno plaćaju
u jelly ?
rason je napisao/la:
u jelly ?
veoma.
rason je napisao/la:
u jelly ?
Jesil ti onaj sto dize masovne pare zbog "slika" u ps-u
Sirutka je napisao/la:
Jesil ti onaj sto dize masovne pare zbog "slika" u ps-u
jesi li ti onaj koji zaradjuje od "recenzija" i "gameplay-ova " koji imaju max po 100 views ?
skile je napisao/la:
Svi memberi mogu slati textove na mail : [email uklonjen]

Svi mogu pokazati svoje znanje i trud, niko neće biti oštećen i sl. Pisanje i trud je vaša karta za ulazak u tim i kreiranje magazina.

Momci koji su dobili priliku, mogu je vrlo lahko izgubiti.

@hudini : vrijeme će pokazati svoje, znam da je historija gamersa drugo govori, ali vjeruj je ovaj projekat drugacije od svega. Necemo ništa unaprijed da obecavamo i pricamo, ali cete biti ugodno iznenađeni. Tek je pocelo, a mnogo je planova i ideja u glavama.
Da li možemo mi koji nismo izabrani među ove da šaljemo nešto.Nemam vremena za konstatno pisanje,ali ponekad kad ufatim vremena i sklepam nešto da pošaljem ?
zhack je napisao/la:
Da li možemo mi koji nismo izabrani među ove da šaljemo nešto.Nemam vremena za konstatno pisanje,ali ponekad kad ufatim vremena i sklepam nešto da pošaljem ?
procitaj jos jednom moj post
Sretno izabranima
Budem i ja nekad nesto poslao na mail

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.