Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako je nastao vaš nick ?

1.328 pregleda · 71 odgovor · otvorena 10.04.2012. u 06:51

Pozdrav.

Evo, pošto niko ne diže nikakve teme, na um mi pala ova tema. Kako je nastao vaš nadimak / nick .

U školi me zovu, i weiss . Tako da mi je to nadimak, da čujem sad vas. 
Dok sam igro cs-a jeo sam picu i spane mi onaj sir na majcu i sad kontam nešto ide sir na engleskom chees, cheese, cheesie ovo ono i stavim 'z' umjesto 's' i eto ga.  Inače promjenio sam milijarde nickova. 
zovite me sneeze
Nadimak Mire tako da sam i nick stavio miire =D
Pao mi ormar na glavu i nisam znao za sebe pa su me zvali unknown. Prvo mi je bio nick .unknown pa onda unknowNz nekako mi nolje izgleda 
Prije sam mijenjo puno nickove , al ovaj mi je vec 2-3 godine.
Prije 3 godine puno sam igro Hitman Blood Money i to mi je bila najdraža igra i ono da ne bude nick hitman stavio sam agent47 i ostalo sve do danas.;D
torQ7u je napisao/la:
Ukro od FGB-a (papa) on stavio jednom u Stasnetu nesto slicno "torQ7u" i ja modifikovo i stavio torQ7u.
Oj papa bog te ne ubio. Jel ziv on 

Btw. i meni nick u stasnetu nastao, ubio hajduka sakom i on reko ko je ovaj insan ludi  I reko ludi, ludjak, insejn 
insejn je napisao/la:
Oj papa bog te ne ubio. Jel ziv on 

Btw. i meni nick u stasnetu nastao, ubio hajduka sakom i on reko ko je ovaj insan ludi  I reko ludi, ludjak, insejn 
Ziv dabome  Masinski Fax ide i tako to ^^
Gledao po netu prije godinu dana audio opremu kad naletim na brend "monacor" i tako nakon nekog premišlanja stavim nick monacroN 

A ova verzija amsi je "ukradena" od abdi  Ali šta ću mu ja kad mi to može na ime.

btw. neki me i zovu tako(amsi) 
pošto sam veliki fan tobdžija,a i player cod2 koristio sam nick gunner,tako da su me i live zvali gunner,dok su me djevojke zvale gunny i sad pošto je bilo sve više igrača cod2 susretao sam dosta gunnera i odlučim se na ovo gunny:D
Dali ga caseY i ELINHOOO hahahhaha ima bruka godina
Haha, dobra tema  prvi nick koliko se sjećam bio mi je dark devil, ono početnički haha, sada je trenutno kako me i svi znaju berba (nadimak).
I bili ti mi u netu skupili se da igramo Dote 5v5, svi spremni samo ja nisam, i kaze drug hajde izvedi nesto i ulazi vise i ja nez sta cu i bubnem ovo ShOoRtY

I tako mi osta nick, a i odgovara mi
Ime Omer => naopako remo => sniiz doda 1 vodik i ostane remo1h 
MAriO

Tako me nekako drug nazv'o ,tako se taggam i koristim ga u sql(sta reci,jednostavno me zovu tako xD )
Ima dosta nickova golden boy golden arms itd itd.

Pa sam ja odlucio goldeN 
abblle nick, krenuo se ja reggat na gba i pišem abble kada piše zauzeto , stavim još jedno l i eto proradi xD.
742 je napisao/la:
abblle nick, krenuo se ja reggat na gba i pišem abble kada piše zauzeto , stavim još jedno l i eto proradi xD.
uvijek sam mislio da ti je nick, nastao od enable, i ti dodao još jedno b i l. 
Nick: DEJAAAN
Nastao od imena Dejan :), samo sam dodao tri A jer ima dosta cs igraca sa nikom DEJAN,dejan,dEJAN, i td :D
Ponekad koristim neke unknown nikove 4fun; kao SORRY FOR PARTY ROCKIN', BAMBIIIIIIIIIIIIIIIIIII, DEEEEEEE.. ugl. to na mix/dm :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.