Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 100 bodova

Driveri i Software

136 pregleda · 4 odgovora · otvorena 10.04.2012. u 00:05

E ovako da vas zamolim da mi date drivere za intelov procesor 3.0 i da mi objasnite sto nmg da u cs stavim open gl mod uvjek je software ... I na kraju da mi objasnite kako da fps sa 60 na 100 stavim jer sam sve pozaboravljo pozz ko pomogne idu mu bodovi ...

Hvala .
DriverGenius - skini - install - (crack) - skeniraj - vidi - skini sve drajvere - nadji ih u my documents - install - adjust - enjoy.

Trebas da skines drivere od graficke.
Ako ti je graficka integrisana nemozes imati 100fps.

Vidi ime maticne ploce (skini CPU-Z) mainboard -> model.
http://www.filehippo.com/download_cpuz/

Pa mi javni.

Ako neznas ime graficke (ako nije integrsiana) skini drivereasy.com i vidi koju ceti grafu detektovati.
na open gl moras namjestiti rezoluciju pa prebaciti na 32 bita pa onda staviti normal displej pa na open gl ili jednostavno reinstalirati cs...a sto se tice pinga to je cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 fps_max 101 ; a sto se tice drivera skini sebi driver easy ili driver scan ili jednostavno otidji na hardvere device menger pogledaj sta ti fali klikni na to i idi na instal driver ono ce ti skinuti i instalirati driver koji treba.....eto pozz :) bobe :D
vladanBL je napisao/la:
na open gl moras namjestiti rezoluciju pa prebaciti na 32 bita pa onda staviti normal displej pa na open gl ili jednostavno reinstalirati cs...a sto se tice pinga to je cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 fps_max 101 ; a sto se tice drivera skini sebi driver easy ili driver scan ili jednostavno otidji na hardvere device menger pogledaj sta ti fali klikni na to i idi na instal driver ono ce ti skinuti i instalirati driver koji treba.....eto pozz bobe
ovakve postove nemojte ostavljat ovaj momak je retadiran ...

brick sad cu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.