Već duže vremena u planu imam da osnujemo jedan tim, kojem ćemo dići server sa 200-500mb RAM-a koji će sačinjavati ljudi puni kreativnosti i željni rada. Otvorio bi se youtube channel pod imenom:
GBAMCreations gdje bi se postavljali klipovi Vaših kreacija.
Ako su članovi tima za, prijavljivati ćemo se i na "machinima top5 MC creations of the week" evente.
Dugo sam promatrao ljude na serveru i odredio sam "ljude" koji su za "to".
Tim bi se sastojao od 5-6 vrijednih ljudi, po meni bi čelo tima trebali biti:
-Mirexyl(www.gamers.ba/profil/mirnesmire)
-trt0(www.gamers.ba/profil/trto)
Zašto Mirexyl? Zato što momak ima iskustva te je već par puta učestvovao na "machinima top5 MC creations of the week" eventima, te je jednom bio i prvi !
Zašto trt0? Zato što je momak barem po meni "normalan", te ima volje da radi.
Također molim gore navedenu dvojicu igrača da mi se jave te potvrde da će biti na čelu tima.
Prijave možete postavljati ovdje u komentare po sljedećem obrascu:
Ime:
Godište:
Mjesto:
Država:
Nick na serveru:
Iskustvo:
Zašto baš Vi?:
Vaš yt kanal(ako ga imate):
Prijedloge, kritike i pohvale molim u komentare, svaka dobra kritika/pohvala/prijedlog će biti nagrađeni aplauzom.
NAPOMENA:
Server će biti whitelistovan te će samim time biti dostupan samo članovima tima, a povremeno po želji članova mogu se održavati "visit tourovi" po serveru kako bi pokazali svoje kreacije. Od svakog ko se prijavi očekuje se ozbiljnost te timski rad, nema građenja kuća SAMO za VAS, grade se zajednički projekti ! Članovima tima će biti ustupljen worldedit/worldguard, voxelsniper te sve što im bude trebalo ! Ovim putem želim pozvati i NIKOLAAA-u na funckiju, ukoliko želi biti aktivan, ako će biti "aktivan" onako kako je na serveru, bolje da se ni ne prijavljuje.
Hvala, Brix ispred GBAMC administracije.

V