Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GBAMC 1.2.4 verzija

514 pregleda · 23 odgovora · otvorena 25.03.2012. u 11:00

Evo stigla je i nova verzija, nažalost, gradti ćemo novi world, jer onaj survival3 od blooda se ne može iskoristiti ovaj put, radi bugova u njegovoj mapu .

Kako da updateujete svoju verziju?

Otvorite start, zatim otvorite ''RUN'' i upišite %appdata%.
Nakon toga stisnite ENTER, te otvorite .minecraft folder, pokrenite Minecraft updater, napominjem, označite ''Force Update'' prilikom ulaska u updater.

Da li se promjenila IP adresa servera?

Nije, ostala je stara:

ajsvolf.zapto.org:25565

Novi klanski sistem:

Komanda za novi klan Vam je /f create tag, a klanski chat Vam je /f chat a, sa tom komandom se prebacujete u alliance chat, a komandom /f chat p se vraćate u public chat.

Vidimo se na serveru !

Vidimo se na serveru !
Igrao sam na serveru sve normala, odjednom mi pocne stopat pa moram izaci iz igrice. Jel to do mene ili do servera?
hejl je napisao/la:
Igrao sam na serveru sve normala, odjednom mi pocne stopat pa moram izaci iz igrice. Jel to do mene ili do servera?
Kakav ti je računar? RAM?
Brix je napisao/la:
Kakav ti je računar? RAM?
4.00 GB
hejl je napisao/la:
4.00 GB
Kako ti onda može laggati? Probaj isključiti view bobbing ili skini drugi mc sa neta.
Brix je napisao/la:
Kako ti onda može laggati? Probaj isključiti view bobbing ili skini drugi mc sa neta.
Ma brate to mi se i prije desavalo. Igram 30 min i odjednom pocne stopat da moram izaci na alt f4. Neznam do cega je :S
HALE1337 i meni se isto desavalo. I znaci isto malo se pomaknem laga mi imam 4gb rama :S
hejl je napisao/la:
Ma brate to mi se i prije desavalo. Igram 30 min i odjednom pocne stopat da moram izaci na alt f4. Neznam do cega je :S
skini mcpatcher i stavi manje rama da uzima
Cuj Marijo admin
TRK je napisao/la:
GDJE JE TROJA !?
Nisam ubacio, zaboravio :$ doci cu ja oko 4 pa Vam staviti i rim i troju :$

sry
Brix je napisao/la:
Nisam ubacio, zaboravio :$ doci cu ja oko 4 pa Vam staviti i rim i troju :$

sry
ok..
Super,opet ću krenuti igrati igru
Server laga puno.

Treba vise od pola sekunde da pokupi item ili da udari moba, a to je previse. Ne mozes ni zombije ubijati, da ne pricamo o creeperima.

Teren se nenormalno sporo ucitava, a neki chunk-ovi se nece ni ucitati sve dok ne stanes na njih. Ne mozes naci normalno mjesto za graditi kada ne vidis dalje nego 2 chunka. A nema smisla da sve prehodam da bih vidio kakav je tamo teren.

Uso, proveo prvu noci odlucio da se ne moze igrati ovako.
Philosopher je napisao/la:
Server laga puno.

Treba vise od pola sekunde da pokupi item ili da udari moba, a to je previse. Ne mozes ni zombije ubijati, da ne pricamo o creeperima.

Teren se nenormalno sporo ucitava, a neki chunk-ovi se nece ni ucitati sve dok ne stanes na njih. Ne mozes naci normalno mjesto za graditi kada ne vidis dalje nego 2 chunka. A nema smisla da sve prehodam da bih vidio kakav je tamo teren.

Uso, proveo prvu noci odlucio da se ne moze igrati ovako. :-X
Server trpi jake ddos napade,tako bar brix kaze,ja imam strpljenje i ipak igram,pokusaj i ti,brix radi na resavanju problema...

Inace,brix daj sta je ono,ubijem pauka dobijem samo 1 $ ubijem svinju ne dobijem nista,a moram da ulazem u svoj faction da bi pokupovao teritoriju od wildernes...
Nikola1808 je napisao/la:
Server trpi jake ddos napade,tako bar brix kaze,ja imam strpljenje i ipak igram,pokusaj i ti,brix radi na resavanju problema...

Inace,brix daj sta je ono,ubijem pauka dobijem samo 1 $ ubijem svinju ne dobijem nista,a moram da ulazem u svoj faction da bi pokupovao teritoriju od wildernes...
To sa DDOS napadima je petljavina Istina je da minecraft server uzima previse resursa ... Ako imaju 16gb nemogu nikako da stave 15gb ... 13GB je dosta ... Oni su stavili 15gb ... E sada varijanta je s bukkit kada mu das odredjeni broj resursa naprimer 15gb server ce uzeti automtaski 15GB a ne po potrebi ... UGl reko sam brix-u pa nek radi sta hoce ... Al ugl do toga je
m0k1 je napisao/la:
To sa DDOS napadima je petljavina :) Istina je da minecraft server uzima previse resursa ... Ako imaju 16gb nemogu nikako da stave 15gb ... 13GB je dosta ... Oni su stavili 15gb ... E sada varijanta je s bukkit kada mu das odredjeni broj resursa naprimer 15gb server ce uzeti automtaski 15GB a ne po potrebi ... UGl reko sam brix-u pa nek radi sta hoce ... Al ugl do toga je ;)
Ja samo kazem sta Brix kaze...To sa tim resursima ja ne razumem...Sredite to pa da mozemo lepo da igramo...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.