Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sve ekipe koje su zaniteresovane.....

895 pregleda · 38 odgovora · otvorena 24.05.2004. u 13:07

Sve ekipe koje su zainteresovane za ucesce na turniru neka se na ovaj topic jos jednom jave ja se izvinjavam to je samo radi moje evidencije!
Bio bih Vam zahvalan

CiCk0 je napisao/la:
Ovako najvjerovatnije da ce se igrati po sistemu u mostaru jer tako su mi rekli sa interaktiva samo cekam fax za ta pravil ai sranja a to drug moj tesko je vjeruj imam i ja troskove ja sam stavio minimalu znaci biche winners lozzers grupa gl & HF

Ako ti bude 10 klanova i ako hoces grupe pa winwer-loser bice ti 19do 20 mecheva (loser treba 2 pobjede)

a ako hoces odmah winer-loser to ti je 18- 19 mecheva (opet u zavisnosti od losera)

KOd mene su bile grupe pa winer-loser (bilo 10 klanova )pa ako hoces javi se da ti objasnim semu )

titans je napisao/la:

CiCk0 je napisao/la:
Ovako najvjerovatnije da ce se igrati po sistemu u mostaru jer tako su mi rekli sa interaktiva samo cekam fax za ta pravil ai sranja a to drug moj tesko je vjeruj imam i ja troskove ja sam stavio minimalu znaci biche winners lozzers grupa gl & HF

Ako ti bude 10 klanova i ako hoces grupe pa winwer-loser bice ti 19do 20 mecheva (loser treba 2 pobjede)

a ako hoces odmah winer-loser to ti je 18- 19 mecheva (opet u zavisnosti od losera)

KOd mene su bile grupe pa winer-loser (bilo 10 klanova )pa ako hoces javi se da ti objasnim semu )

10 klanova u 2 grupe. ako 2 iz grupe prolaze je 25-26 meceva po cpl sistemu
Moje misljenje je, nemoze se nista na silu.. a vi kako hocete.

Puno je djeci traziti 20 km, to je neci mjesecni deparac, al eto.. ko hoce do beograda treba da digne guzove i da sponzore nadze ( ponavljam se po neznam koji put ), a ne zguzza na guzz i cekati da ti se sve prinese!!! Vecini nase djece roditelji ugadzaju mnoge stvari, pa se zato sami ni najest neznaju, a kamali otici pa zaraditi par markica!!!

zato nikad niko od nase raje iz BIH nigdje otici nece... idem jest uh jesam ogladnio! Pamtite moje rijeci!!!!!!!!!

hej je napisao/la:

titans je napisao/la:

CiCk0 je napisao/la:

10 klanova u 2 grupe. ako 2 iz grupe prolaze je 25-26 meceva po cpl sistemu

a bolje je tri grupe u jedoj nek budu 4 klana a u ostale po tri pa nek iz svake dalje idu prva dva, prvi iz grupa winers a drugi losers pa nadalj ....... e sad tako je bilo kod mene (isto 10 klanova) i taj sistem sam dobio iz Srbije (improvizacija cuda cini)!!
E sad ako cemo se drzati CPL sistema onda ce biti malo vise frke jer koliko je vas naviklo da suti kad pogine?
koliko se vas nece odmah poletiti na konzolu.........?
Za to ide diskvalifikacija sa turnira bez opomena!!!!(ja ih se nisam pridrzavao jer ostali bi samo j2c na turu ali sam bio prisutan pri svakom upisivanju u konzolu)

E sad koliko vidim CiCko vas je postedio registracije klanova (kukate za 20 km po igracu) koju ce najvjerovatnije on da plati za sve ucesnike turnira posto ipak pravi lik predkvalifikacije za CPL!
Zato bolje je da sutite i da se gotivite!!

PoZ!
               titans je napisao/la:

maes je napisao/la:

Cac0 je napisao/la:
Jeste da su masine na CPL-u BETON....ali te masine su privatne (vecinom) jer svak nosi svoju opremu ....znaci ne daje organizacija CPL-a masine ako ti imas svoju....prema tome....

lol pa nece 128 ekipa nositi svoje masine *5/6 = 640-768 kompjutera
http://www.thecpl.com/events/?p=tourneypc

prema tome prvo skoci pa reci hop

HOP..........!!!

http://forums.thecpl.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=forum;f=4

http://www.thecpl.com/search/index.shtml?config=&restrict=&exclude=&words=BYOC

BYOC ili ti Bring-Your-Own-Computer!!!

Imaju oni obezbjedjene svoje kompove ali i daju mogucnost da poneses svoje ......ako se misli na CPL......

PoZ!

Ja kazem prvo skoci pa reci hop
3. What is a BYOC?

BYOC is an acronym for Bring Your Own Computer; and is the open LAN section of CPL events. You simply bring your computer, hook up to the local area network, and play games with the other attendees in the BYOC area. Some registrants attend the BYOC only, while competitors often add BYOC to their registration so they can practice and scrimmage between matches.

The games available in the BYOC vary per event, but always include a large selection

Sto znaci da je BYOC dodatna aktivnost neovisna od takmicarskog dijela CPL-a.
aj ga sad j*b
tak mi i treba kad sam ljen

poenta je da nije fakat vazno kakvi su jbni kompovi vec kakvi se imaju a nece on sad kupovati nove samo da bi mogao odrzati predkvalifikacije .......

Ajd ti sad men reci ko ima toliko jake kompove kod nas da bi mogao odrzati CPL?
Mislim da ste smorili coveka sa vasim gloopim predlozima o ceni datumi itd...
Kao i svaki turnir kome se nesvidja nemora ni doci :-|
wns nece doci sigurno mali ja cu se potruditi da sastavim neku ekipu da pa da dodjem zato sto je to ipak cpl tur.
sto se tice sistema grupe nemoj praviti stavi wl zato sto se tako igra na cplu i najbolji je verovatno ako neznas sistem javi se na private napisacu ti :-|

eto aj poz and
gl sa organizacijom

maes je napisao/la:
               titans je napisao/la:

maes je napisao/la:

Cac0 je napisao/la:
Jeste da su masine na CPL-u BETON....ali te masine su privatne (vecinom) jer svak nosi svoju opremu ....znaci ne daje organizacija CPL-a masine ako ti imas svoju....prema tome....

HOP..........!!!

Imaju oni obezbjedjene svoje kompove ali i daju mogucnost da poneses svoje ......ako se misli na CPL......

PoZ!

3. What is a BYOC?

BYOC is an acronym for Bring Your Own Computer; and is the open LAN section of CPL events. You simply bring your computer, hook up to the local area network, and play games with the other attendees in the BYOC area. Some registrants attend the BYOC only, while competitors often add BYOC to their registration so they can practice and scrimmage between matches.

The games available in the BYOC vary per event, but always include a large selection

bezve sam citiro ,samo da vidim dokle ce dogurati

BorG je napisao/la:

maes je napisao/la:
               titans je napisao/la:

maes je napisao/la:

Cac0 je napisao/la:

HOP..........!!!

PoZ!

3. What is a BYOC?

bezve sam citiro ,samo da vidim dokle ce dogurati

E bas si manijak

gogo.la je napisao/la:
CiCko bolje bi ti bilo da stavis 50 km po klanu vise bi zi ekipa doslo sigurno i da samo prvo mjesto ide u Beograd

"nije se rodio ko je masi ugodio...."
cile stavi sta hoces...docekacemo together 10 sati in da morning u subotu i vidjeti koliko ce raje doch...
Pa sta Bog da...
Drago mi je da ste odlucili napokon !!!! nazovite mene pa cemo doc po vas Ps i prijavila se mix ekipa j2c!!!!
e vako cicko daj broj moba da se dode po gopro i oni dolaze tek u 10.30

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.