Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Desktop precice problem

108 pregleda · 6 odgovora · otvorena 31.03.2012. u 18:56

Pozdrav ..

Sad sam instalirao ove dvije igrice i ikonice na mom destopu su bile od tih igrica i mogao sam preko njih da uđem da igram !
sad ja instaliram MINECRAFT kad vidim te dvije ikonice "promjenise izgled" ono kao kad se izbrise igrica a na desktopu ti ostane ikonica i to ..
I ja odem u advances system care na poprvaka precica kad ono mi izbrisa ikonice te sa desktopa !
i haj ja reko da ih opet vratim kad ono nemogu preko njih da uđem u igricu , moram tamo i instalacioni direktorij i tamo pokrecem igricu !
I tako ja jos dvije igrice instaliram i opet isto :(
jel zna neko do cega je ?

evo slike :

ASSASSIN CREED REVELATION

COD:MW3

BF3

Znal neko do cega je ?
poz
Kucaj na google te .dll fajlove sto ti fale i instaliraj ih u foldere od igrica,pokusaj skinuti drugi crack pa preko ikonice od breka udji.
Btw ako ti BF3 nemogne nemoj se cuditi,jer vecini pa i meni tokom igranja cracha igra zato sto ne postoji jos neki dobar crack koji bi zaobisao origin...
E'o nije da te hejtam brate ali nmg da shvatim ako nastane neki problem na software-u windows u 95% slucajeva zna u cemu je problem i obavjesti te o problemu ( kao tebe tu, kaze ti fale ti .dll-ovi )

Zasto jednostavno ne uradite to sto vam kaze widnows ? ( govorim sad opcenito ne samo za tebe )

Eto kaze ti fino ili reinstaliraj ili nabavi nove , nezz sta tu nije jasno ?
Kad ti zavrsi instalacija od neke igre, npr. od cod mw3 na kraju te pita da li zelis instalirat DirectX i ti vjerovatno nisi insalirao i sad ti fale ti neki .dll. Solucija ti je da instaliras directX, netframeword 3.5 ili veci, ili posebno da kucas na google od tog .dll i ubacis u Local disk/Windows/System32
Sam ti covjek rekao sta ti fali :S valjda znas engleski ;/
Googlaj da skineš "ubiorbitapi_r2 loader.dll" i "steam_api.dll".

Kada skineš ubaciš ih u C:\Windows\System32.

Problem riješen.

nije problem rijesen !
ubacim dll koji mi fali ali opet neki ku**c treba i nemoj mi pametovat za dll. fajlove !
:*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.