TURNIR ODGODEN!
Diskusija
Zaključana
FragNet Tournament - Grupe
2.832 pregleda · 80 odgovora · otvorena 30.03.2012. u 21:19
MorgaN je napisao/la:
Hoce to kad se balavci uhvate organizacije!
MagnuMM je napisao/la:
jel si ti to nesto pametno napokon napisao il se varam
MorgaN je napisao/la:
Ne znam je si li pio, pa te oci varaju!
rriad je napisao/la:
jesi*
Znaci u addict koji je tri puta losija igraona od FragNet-a doslo je oko oko deset ekipa a u FragNet ne moze pet
Jadno . Sto se tice hejtera koji ce pisat sto ti nisi doso i to evo ima odgovor : Ja imam 14godina i starci su mi rekli il Addict il FragNet ja reko Addict zato sto mi treba 5 min da dodjem do igraone i evo isplatilo mi se .
Jadno . Sto se tice hejtera koji ce pisat sto ti nisi doso i to evo ima odgovor : Ja imam 14godina i starci su mi rekli il Addict il FragNet ja reko Addict zato sto mi treba 5 min da dodjem do igraone i evo isplatilo mi se .
qamcho je napisao/la:
Znaci u addict koji je tri puta losija igraona od FragNet-a doslo je oko oko deset ekipa a u FragNet ne moze pet
NIKOLAAAa je napisao/la:
Ja sam imao 15. godina i pita mene mama, koliko traje Adepto 2 ili 3 dana, ja reko 3.
NIKOLAAAa je napisao/la:
Ja sam imao 15. godina i pita mene mama, koliko traje Adepto 2 ili 3 dana, ja reko 3.
hahah cuj mama rekla il ovo il ono
qamcho je napisao/la:
rriad je napisao/la:
hahah cuj mama rekla il ovo il ono
MorgaN je napisao/la:
Hoce to kad se balavci uhvate organizacije!
nessajaaaaaa je napisao/la:
shta se ti majmune javljash na svakoj temi da pametujesh neshto nemash 3 lan turnira organizovana,ovo nije nishta organizator kriv nego svi ti silni igraci koji sabijaju od kuce,a na lan ne smiju doci ni da se igra za dzaba! a ti se mani tog svog pametovanja glupo ne izivljeno djete!

Nikada nisam organizovao turnir, niti cu! Kad znam da nisam za organizaciju, pa se ne mjesam! a to sto se raznorazni balavci javljaju i misle da je jednostavno, evo neka im ovo bude lekcija!
Ja sam organizovao ovaj turnir i sigurno necu tebi da se pravdam, mada se osjecam prozvanim postom kojeg je Marin (nessaja) citirao. Od tebe sam par godina stariji i duplo toliko godina iskustva u odnosu na tebe vjerovatno imam. Tako da bi trebao znati da ni ja, ni momci koji su u Fragnetu nisu balavci. Turnir nije uspio zbog neaktivnosti sarajevskih klanova i nicega vise. Shodno tomu, cs klanovi van Sarajeva nisu vidjeli adekvatnu financijsku dobit da bi se zaputili put Sarajeva. Molim te, ovo nemoj shvatiti kao da se pravdam, vec kao priliku da naucis nesto novo.
storm_raider je napisao/la:
Ja sam organizovao ovaj turnir i sigurno necu tebi da se pravdam, mada se osjecam prozvanim postom kojeg je Marin (nessaja) citirao. Od tebe sam par godina stariji i duplo toliko godina iskustva u odnosu na tebe vjerovatno imam. Tako da bi trebao znati da ni ja, ni momci koji su u Fragnetu nisu balavci. Turnir nije uspio zbog neaktivnosti sarajevskih klanova i nicega vise. Shodno tomu, cs klanovi van Sarajeva nisu vidjeli adekvatnu financijsku dobit da bi se zaputili put Sarajeva. Molim te, ovo nemoj shvatiti kao da se pravdam, vec kao priliku da naucis nesto novo.
♥
+1 deni,zato sam i popizdio kad dodje neki nebitan lik koji nije vidio turnira i neshto pametuje -.- nisam mogo doc ovaj tur znash i sam,al' zato svaki tur koji sam igro u sa mi je bio vrh,a ovog morgana nikad nisam sreo
♥
♥

Znas i sam kad' sam ja cs batalio moj Marine, ali dobra je ekipa u ovoj igraoni, pa malo sefu pomazem. A i da ovi klinci imaju gdje normalno lana igrati.
shta se ti majmune javljash na svakoj temi da pametujesh neshto nemash 3 lan turnira organizovana,ovo nije nishta organizator kriv nego svi ti silni igraci koji sabijaju od kuce,a na lan ne smiju doci ni da se igra za dzaba! a ti se mani tog svog pametovanja glupo ne izivljeno djete!
+1 deni,zato sam i popizdio kad dodje neki nebitan lik koji nije vidio turnira i neshto pametuje -.- nisam mogo doc ovaj tur znash i sam,al' zato svaki tur koji sam igro u sa mi je bio vrh,a ovog morgana nikad nisam sreo
♥
♥
http://www.gamers.ba/forum/3/162430/turnir-u-gradisci/
Evo jedna temica fina! pogledajte kad je tema dignuta, a pogledaj kad je turnir.
A toj istoj gradisci je najbliza banjaluka neki 50ak kilometara. koliko vi imate gradova i gradica u okolini Sarajeva?
I stvar je organizacije, jer ne znate. pogledajte samo vas stav, vas nacin razmisljanja. Svako ko misli drugacije, popljuj ga! Ne daj boze da neko kritikuje vas rad, ma odmah ga treba izbosti. Sa takvim ponasanjem nikada ozbiljnog turnira necete organizovati!
+ danas svaki balo hoce turnira organizovati, a svaka se organizacija svodi na podignutu temu na gamersu! Ne odnosi se ovo na storm_raidera, vec na ove wannabe Nickyje od 12 godina!
imate pm za buducu konverzaciju! Ko god zeli!
kakvih ti bolan imash turnira odigranih idi ubij se! 3,4 sad! i otidji na temu shto je storm digo i vidjecesh da je tema sasvim u dure
MorgaN je napisao/la:
Imam odigranih turnira koliko ti godina! U SA sam bio jednom, ne u svojstvu igraca, vec pratioca. A 2009 sam prestao igrati klanski, tako da....
Evo jedna temica fina! pogledajte kad je tema dignuta, a pogledaj kad je turnir.
A toj istoj gradisci je najbliza banjaluka neki 50ak kilometara. koliko vi imate gradova i gradica u okolini Sarajeva?
I stvar je organizacije, jer ne znate. pogledajte samo vas stav, vas nacin razmisljanja. Svako ko misli drugacije, popljuj ga! Ne daj boze da neko kritikuje vas rad, ma odmah ga treba izbosti. Sa takvim ponasanjem nikada ozbiljnog turnira necete organizovati!
+ danas svaki balo hoce turnira organizovati, a svaka se organizacija svodi na podignutu temu na gamersu! Ne odnosi se ovo na storm_raidera, vec na ove wannabe Nickyje od 12 godina!
Vjerovao ti ili ne, u Banjoj Luci i okolini, vise klanova igra cs aktivno nego u Sarajevu. Koliko je to mizerna brojka u Banjoj Luci, mnogo je mizernija ovdje. U Sarajevu jedino vidim da Eternity nesto rade. Da se ne skupi par starijih momaka za turnir, ne bi ni bilo turnira. To je tako nazalost, a kada se sjetim da sam prije par godina mislio da ne moze gore...
Posto vjerovatno ne znas, bio sam u organizaciji svih vecih turnira u Sarajevu, prije par godina u Skopju (Insomnia), zato ti ne uzimam za zlo to sto si napisao.
Niko te ne pljuje (osim Marina malo

)zato sto kritikujes moj rad, koliko god ja mislio da nisi kompetentan da kritikujes isti. To sto ti mislis da te ja pljujem, jer imas drugacije misljenje, to je problem predrasude tvoje i nicega vise. Zbosti? Takodjer tako isto, ne "bodu" se svi ovdje.
Na drugu stranu sto nigdje nema pozitivne kritike, vec "balavci organizuju turnir". Istina je da svi pokusavaju organizovati nesto - pogotovo klinci, ali ipak ovdje "lajes" na pogresno drvo. Kao sto sam ti rekao prije, shvati ovo kao priliku da naucis nesto.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.