Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Java invalid jar file problem

238 pregleda · 17 odgovora · otvorena 30.03.2012. u 15:24

Pozz pocinjem snimati minecraft videos i treba jos rama dodati jer mi laga uzasno sa frapsom pa sam gledao na youtube i nasao ono da se kopira text i kad god pokrenem to cudo sto treba dodje mi :

Mislim da ti je do puta do datoteke promijeni na put gdje ti je Minecraft instaliran.Trebalo bi raditi.Tamo gdje je bin
TheUberfailer je napisao/la:
Mislim da ti je do puta do datoteke promijeni na put gdje ti je Minecraft instaliran.Trebalo bi raditi.Tamo gdje je bin
Neradi nazalost  Eto
Gta_player je napisao/la:
Neradi nazalost :( Eto
"C:\Program Files\Java\jre6\bin\javaw.exe" -Xmx1024M -Xms512M -jar "C:\Users\username\desktop\minecraft.exe" pokušaj sa ovim kodom napraviti minecraft.bat
ako nebude radilo pokušaj reinstall minecraft i opet sve.Jesi pokušavao download OPTIFINE za fps?
Idi u cpanel pa onda na Java, idi gore odjeljak pod imenom Java i klikni na View. U runtime parameters upiši sljedeći kod:

-Xmx1024m

Ovo 1024m koriguj, računaj, ako je 1024m 1GB, onda 2048m je 2GB.

Sretno !
Brix je napisao/la:
Idi u cpanel pa onda na Java, idi gore odjeljak pod imenom Java i klikni na View. U runtime parameters upiši sljedeći kod:

-Xmx1024m

Ovo 1024m koriguj, računaj, ako je 1024m 1GB, onda 2048m je 2GB.

Sretno !
Cuti tu kada neznas  Vidis da je kreno .exe da pokrene s javom ...

@topic
Ovako tebi treba ovo idi u %appdata% (samo odes u start run i utipkas %appdata% zatim nadji .minecraft pa onda bin folder e u tom bin folderu napravi ovaj batch

java -Xmx2048m -Xms1024m -cp "%APPDATA%.minecraftbin*" -Djava.library.path="%APPDATA%.minecraftbinnatives" net.minecraft.client.Minecraft TVOJNICKOVDE

SRETNO

Post dobio aplauz od Brix

m0k1 je napisao/la:
Cuti tu kada neznas  Vidis da je kreno .exe da pokrene s javom ...

@topic
Ovako tebi treba ovo idi u %appdata% (samo odes u start run i utipkas %appdata% zatim nadji .minecraft pa onda bin folder e u tom bin folderu napravi ovaj batch

java -Xmx2048m -Xms1024m -cp "%APPDATA%.minecraftbin*" -Djava.library.path="%APPDATA%.minecraftbinnatives" net.minecraft.client.Minecraft TVOJNICKOVDE

SRETNO
Jesi panglu -.- vidiš da hoće više rama javi da dodijeli, ja sam mu rekao lakši način, vidiš da ne konta start komande -.-
Brix je napisao/la:
Jesi panglu -.- vidiš da hoće više rama javi da dodijeli, ja sam mu rekao lakši način, vidiš da ne konta start komande -.-
da da da da da ali .exe nemoze java string da pokrene 
m0k1 je napisao/la:
da da da da da ali .exe nemoze java string da pokrene 
pa nije valjda pravio .exe? normala da treba bat?
Brix je napisao/la:
pa nije valjda pravio .exe? normala da treba bat?
You ne svatiti mi
Njegova command line je bila:
java -Xmx1024M -Xms512M -jar "C:\Users\username\desktop\minecraft.exe"

Vidis .exe na kraju ?  e kako java (.jar/jad) da pokrene .exe ?  to ne funkcionira ... 
m0k1 je napisao/la:
You ne svatiti mi
Njegova command line je bila:
java -Xmx1024M -Xms512M -jar "C:\Users\username\desktop\minecraft.exe"

Vidis .exe na kraju ?  e kako java (.jar/jad) da pokrene .exe ?  to ne funkcionira ... 
aha, ok ok, nisam skontala 
Ja ipak mislim da je njemu problem do ovog path-a jer je stavio javaw da mu je na desktopu?A koliko ja znam javaw je u Program Files-u.Da li bi moglo biti do toga? Neznam.Možda?

aaa Brix ima li veze što mu je Minecraft.exe na desktopu nije u instal directory-u?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.