Nakon duzeg perioda , reddyx se vratio , zao mi je zbog obecanja od dwarf town skola me j*b*la a i ovi moji .... da i sad sam se ponovo vratio, tu je i fejsal koji mi je pomogao i vratio se fontane... :] Eto jos jednom se izvinjavam svima radi "Dwarf town" Narocito brixu..jebiga morao sam staviti sql na prvo mesto :] Nadam se da me razumijete !
Diskusija
Zaključana
Reddyx is back
221 pregled · 13 odgovora · otvorena 14.04.2012. u 19:52
I ako te ne znam dobro došao nazad drug ipak je škola danas na prvom mjestu svima al uvjek ima vremena za gamers.ba
Ja iz bolnice imam vremena za gba
Al' eto, velkam bek, hev fan.
Al' eto, velkam bek, hev fan.
vaLLey je napisao/la:
I ako te ne znam dobro došao nazad drug ipak je škola danas na prvom mjestu svima al uvjek ima vremena za gamers.ba
iMZ je napisao/la:
Jesi ti bio banovan ili sta vec? Prije te nikad nisam vidao, sada na svakoj temi post. :3
742 je napisao/la:
jel juče ? I meni se to desilo i ja reinstall mobitel .
Do njih je 100%
Do njih je 100%
Post dobio šamar od Brix
Brate 80k+ clanova ima , ti si se reg. prije 2 mjeseca i pises nam temu da si se vratio ?
:-X
come je napisao/la:
ma nezzz kume . Zeza me grafička već duži period .
Post dobio šamar od Brix
chubbybunny je napisao/la:
Brate 80k+ clanova ima , ti si se reg. prije 2 mjeseca i pises nam temu da si se vratio ?
Post dobio šamar od Brix
chubbybunny je napisao/la:
Post dobio šamar od Brix
742 je napisao/la:
Pa kažem ti dva kruga oko škole i da vidiš linije onda.
Post dobio šamar od Brix
Bespotrebna tema, ide lock.
Čisto da te informišem, projekat ti je deletean te nećeš imati priliku da nastaviš isti u skorije vrijeme. Svi su izigrali povjerenje, i Vi i troja i rim...
Čisto da te informišem, projekat ti je deletean te nećeš imati priliku da nastaviš isti u skorije vrijeme. Svi su izigrali povjerenje, i Vi i troja i rim...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.