Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Virus pomoc :)

134 pregleda · 9 odgovora · otvorena 29.03.2012. u 16:52

Sinoc se dopisujem sa golden-om , i kontam da mi je on poslo nekakav link da provjerim , jer stalno salje ssove od -4 , ace i to.

Ja ga otvorim i tu je trebalo nesto skinut picture24.jpg , ja nisam skino , al svejedno je virus usao , i sad mi cesto crasha mozilla i svaka 3-4 poruka na fb chatu nece da ode , i saljem ljudima taj isti link sto je meni golden poslao.

Imam avast , i skenirao sam racunar al opet nista nije naslo , jedino da probam jos ono Puno Skeniranje Racunara , ako to nemogne sta cu da skinem da mi skenira ?

Hvala
Skeniraj PC sa Malwarebytes Anti-Malware to će uspjeti 100%.
Ušao ti je malware kao i meni, ali mi je spriječio avast pošto je licenciran.

Skini Malwarebytes pa probaj.
Malwarebytes i SuperAnti Spyware,ako opet nece(a mora jedan od njioh 2 pronaci) onda skini AVG 2012 ili Eset pa skeniraj snjima.
Probaj ocititi cookeis browsera ccleanerom i jetcleanom
staffan je napisao/la:
CCleaner
CCLeaner nema nikakve veze s ovim ...

Ovako probaj prvo ovo http://www.eset.com/ (za licencu me pm)

E sada varijanta je ova kada scan pc s ESET uzmes i svuces http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653 (Proces Explorer) I vidis koji ti je process sumljiv ... Potom imas tu i da vidis koji process odakle se pokrece ... A kada sve to uradis proveri i msconfig pa startup ... *za msconfig upri START pa u run upisi msconfig ili na win7 start pa u search field picis msconfig i enter

#GL
Probaj reinstalirati google chrome,isto sam imao problem sa virusom ono pogledaj svoju provalu i ja reinstaliro google shrome i nestao ..
NIXONSTYLE je napisao/la:
Probaj reinstalirati google chrome,isto sam imao problem sa virusom ono pogledaj svoju provalu i ja reinstaliro google shrome i nestao ..
On ima mozzilu firefox koja je nestabilna al ajd
Malwarebytes anti malware skini i skeniraj , sinoc sam i ja taj malware pokupio. MBAM bez problema to obrisao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.