Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Turnir u Gradišci

1.823 pregleda · 26 odgovora · otvorena 29.03.2012. u 00:46

Pozdrav svima,

Ovim putem hoću da najavim još jedan u nizu turnira pod mojom organizacijom u Gradišci. Većina old skulera zna da su svi prethodni turniri bili sa više ili manje uspjeha dobro organozivani ali da nikad zabave nije falilo, tako će biti i ovaj put. Radi se o sledećem:

Turnir se organizuje u novoj igraonici, računari su raspoređeni u dve prostorije tako da će ekipe biti fizički odvojene. U sklopu igraonice postoji soba za sonyije u kojem će biti HLTV, kafić(cijene su prihvatljive), takođe stol za stoni tenis i bilijar a naravno smještaj će biti obezbjeđen za sve ekipe sa strane u sklopu igraonice. Tih dana se obilježava i dan grada tako da će vikednom biti raznoraznih dešavanja a nadam se da će nas i vrijeme poslužiti. Sve u svemu očekuje nas finih 2-3 dana.

Info o turniru:
Turnir će se održati 28-9 aprila 2012 godine. Uplata iznosi 75km po ekipi. Fond zavisi od broja ekipa ali uvjeravam vas da gazda ne namjerava osvojiti turnir nego čisto da se malo pokrije za ta dva dana jer je uložio dosta keša i potrudiće se da ispoštuje svakoga ko bude prisustvovao turniru. Nagrada neće biti ispod 600km. Svi učesnici će morati uplatiti na žiro račun(koji će kasnije biti predočen) a uplatnice će slati mailom za potvrdu uplate.

Turnir se igra na 10 računara, konfiguracije i slike igraonice ću takođe staviti kasnije.
Pravila nema potrebe da spominjem, mape se igraju sve i oko toga neće biti diskusije. Takođe sistem igranja će zavisiti od broja ekipa zato što smo limitirani računarima ali imamo dva dana ispred sebe za igranje pa će svi biti ispoštovani maksimalno.

E sad što se tiče ekipa, zadnjih 2-3 turnira u Gradišci su bili lokalnog tipa sa eventualno jednom ekipom sa strane. Ranijih godina se dešavalo da dođu iz cijele BIH pa i Srbije, neki stariji igrači se sjećaju kad je 2006 Mojo osvojio ovdje turnir. Moj cilj je da opet okupim svu gardu koja igra CS i očekujem vas u što većem broju.
Prekontajte se, razmislite, imate mjesec dana do turnira i da se dogovorite i da vježbate. Mi vam garantujemo dobar turnir, smještaj i zabavu. :)

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati:
Nikola 065-821-448
Neven 066-203-834
Ili se javiti na fejsbuku:
https://www.facebook.com/groups/121771604619455/

Za sada ima 4 prijavljene ekipe iz Gradiške.

Prijavljene ekipe:
1. Bio - Gradiška
2. xCode - Gradiška
3. mix1 - Gradiška
4. mix2 - Gradiška
5. TtK - Banjaluka
6. iNVICTUS - Tešanj
7. Oldies - Sarajevo
8. Team NICKY - Prnjavor
9. KDT - Kozarska Dubica
10. Swordfish - Banjaluka
11. TOPA mix - Prnjavor
12. TBA - Gradiška
13. Electronic Skillz - Banjaluka
14. Rofl - Banjaluka
15. 6pack - Mostar
16. eu4ia - Mostar
...
Kako se ekipe bude prijavljivale ja ću editovati temu, takođe uskoro sa slikama i konfiguracijama.

Vidimo se u Gradišci.
Pozdrav! ;)
Za sada imamo 13 prijavljenih ekipa ali očekujem da se jave Brčaci, Mostarci, Bijeljnci i još poneko. ;)
Bio sam jednom na turu u Gradiskoj i bilo je prejako...ko god moze neka ide ...jbga volio bih doc al trenutno me j**e fax ofo ono a i ekipa ne igra vishe ....pozdravio bih momka sto nam je zbavio weed :) bili smo cijeli dan high :D prozvali nas najludjom ekipom hahahahah

Sjecam se da smo se skrsili i da smo lezali kraj one skole :) hahah

pozz i gl hf:) by kamikaza
Luzer je napisao/la:
Bio sam jednom na turu u Gradiskoj i bilo je prejako...ko god moze neka ide ...jbga volio bih doc al trenutno me j**e fax ofo ono a i ekipa ne igra vishe ....pozdravio bih momka sto nam je zbavio weed :) bili smo cijeli dan high :D prozvali nas najludjom ekipom hahahahah

Sjecam se da smo se skrsili i da smo lezali kraj one skole :) hahah

pozz i gl hf:) by kamikaza
Da li je to ono ekipa ako se dobro sjecam koja se prvi mec u grupi zvala "NAPUSENI" , a nakon neke pauze od 2 h kada je dosao red na drugi mec "PREPUSENI" ? :D hahaha
Saaade je napisao/la:
Da li je to ono ekipa ako se dobro sjecam koja se prvi mec u grupi zvala "NAPUSENI" , a nakon neke pauze od 2 h kada je dosao red na drugi mec "PREPUSENI" ? :D hahaha
jeste :D
zahvali se momcima iz bijaca :) pogotovo mome tati prepusenom
Narode u roku od 7 dana dižem novu temu koja će ići sa zvaničnim prijavama, žiro računom za uplatu, konfiguracijom i slikama igraonice. Polako pripreme ulaze u završnicu. I očekujem odgovor još nekih ekipa ali ni trenutno stanje nije loše... BIće 16 ekipa po svemu sudeći. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.