Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Detekcija drivera?

247 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.02.2007. u 18:08

Ovako ..

Potreban mi je program (ako postoji) koji ima mogucnost detekcije neinstaliranih drviera na compu, znaci ako mi nije graficka instalirana da on to detektuje ( otkrije ) .
Ime drivera koje detektuje mi je bitno!

Program mi je potreban , iz razloga sto nesto imam sto nije instalirano a nemam cd od toga!

www.driverguide.com/

reg se i download njihov program... koji je pravo mocan... update & nadje drivers mozes i backup
ako imas SP2 pack instaliran,netreba ti nikakav program samo je potrebno da kliknes na update driver..

i samo ides dalje...ja mislim da je ovo..
i ovaj wizard ce valjda naci sa microsoftove stranice odgovarajuci driver za potreban hardware..
eh to se vako radi
instaliras ovaj program i on ce ti reci sve o tvojim uredajima na compu i dje imas drajvere najnovije EVEREST Ultimate Edition
http://rapidshare.com/files/15610605/eul.rar

ma zdravo neko nece nikad nauciti kad mu 5 x ponovis sta da uradi a on samo
neznam ja to(msn)
               ed_lol je napisao/la:
ako imas SP2 pack instaliran,netreba ti nikakav program samo je potrebno da kliknes na update driver..

i samo ides dalje...ja mislim da je ovo..
i ovaj wizard ce valjda naci sa microsoftove stranice odgovarajuci driver za potreban hardware..

Uradim tako kao sto si ti opisao , i dobijem ovo:

A naveo sam da nemam cd od drivera!!
               mirza. je napisao/la:
Uradim tako kao sto si ti opisao , i dobijem ovo:

A naveo sam da nemam cd od drivera!!

hmm..ja mislim da netrebas da brines radi tih uzvicnika zutih...jeste da oni govore da nisu instalirani driveri,ali to other devices ..ja mislim da oni nesluze za nista..jer nemas nikakvih problema sa kompom
btw:imas sve instalirano od drivera,ono osnovno,maticna,grafa itd..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.