Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GBAMC 1.2.4 verzija

514 pregleda · 23 odgovora · otvorena 25.03.2012. u 11:00

Evo stigla je i nova verzija, nažalost, gradti ćemo novi world, jer onaj survival3 od blooda se ne može iskoristiti ovaj put, radi bugova u njegovoj mapu .

Kako da updateujete svoju verziju?

Otvorite start, zatim otvorite ''RUN'' i upišite %appdata%.
Nakon toga stisnite ENTER, te otvorite .minecraft folder, pokrenite Minecraft updater, napominjem, označite ''Force Update'' prilikom ulaska u updater.

Da li se promjenila IP adresa servera?

Nije, ostala je stara:

ajsvolf.zapto.org:25565

Novi klanski sistem:

Komanda za novi klan Vam je /f create tag, a klanski chat Vam je /f chat a, sa tom komandom se prebacujete u alliance chat, a komandom /f chat p se vraćate u public chat.

Vidimo se na serveru !

Vidimo se na serveru !
Nikola1808 je napisao/la:
Ja samo kazem sta Brix kaze...To sa tim resursima ja ne razumem...Sredite to pa da mozemo lepo da igramo...
Cim dodje iz skole ima ga iscimam Bice sredjeno veceras Tj bar cu se ja potruditi da bude
m0k1 je napisao/la:
To sa DDOS napadima je petljavina Istina je da minecraft server uzima previse resursa ... Ako imaju 16gb nemogu nikako da stave 15gb ... 13GB je dosta ... Oni su stavili 15gb ... E sada varijanta je s bukkit kada mu das odredjeni broj resursa naprimer 15gb server ce uzeti automtaski 15GB a ne po potrebi ... UGl reko sam brix-u pa nek radi sta hoce ... Al ugl do toga je
DDOS-ali su nas u trenu kad je ovo Nikola pisao, sada laguje jer je protect plugin ubagovan, to cu tebi dati da pogledaš ako može...
Brix je napisao/la:
DDOS-ali su nas u trenu kad je ovo Nikola pisao, sada laguje jer je protect plugin ubagovan, to cu tebi dati da pogledaš ako može...
Sreco kada sam ja reko nemoze ♥

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.