pazi 'vamo
Što se tiće ne rada i sl. samo cu ti reci da nas ima premalo u administraciji (trenutno). Pogledaj koliko Administratora, Global Moderatora i Moderatora. Moderatora mislim da nikad nije bilo manje, a zajednica svakim danom raste. Trebao bi se i taj problem riješiti, nećemo sada o tome. Administracija radi onoliko koliko može, svi mi imamo privatne obaveze. Lično sam aktivan, to bar većina vidi i "osjeti", ali realno nemogu svaki ugao portala nadgledati i brinuti se. Nisam chuck norris

.
Ti si tražio "complains request", opis ovog podforuma/foruma glasi "Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo".
Otvoriš temu i objasniš i pitaš sve što te interesuje.
U ovom poslu je bitna volja i zalaganje, ostalo ...
Psovanje i sl. loše navike neces nikada istrijebiti na ovom portalu, pa ni na bilo kojem drugom. Uvijek će biti psovanja. Takve stvari kažnjavamo, ali opet tu dolazi aktivnost administracije koja je mala. Neku noć je poskidano dosta statusa, nebih o tome da pričam (nije moj posao, niti sam kompetentan).
Što se tiće pravila i kvalitete portala to definitivno zavisi od membera. Memberi su ti koji pišu postove, teme i sve ostalo i oni (vi) pune sadržaj. Ova trenutna pravila su nastala radom, ponašanjem i zalaganjem membera.
Sve je do vas.
Tebi jedan savjet. Ne znaš kako ovaj portal funkcioniše, niti si upoznat sa situacijom. Predlažem ti da jedno cca 10 dana pratiš kako se i šta se radi. Kako portal funkcioniše, razne opcije i sl.
Imaš kontakt formu, vlexinha kao koordinatora i nas kao administraciju.
Meni se uvijek možeš obratiti za bilo koji problem i sl. Ovim postom nemogu obuhvatiti sve, ali sam otvoren za pitanja i sve ostalo.