Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs steam prodaja

249 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.03.2012. u 16:35

trazim neki povoljan sajt za kupovinu STEAMOVA ali povoljan i da nije prevara, ali naravno da nije onaj obican store.steam????
Ako ćeš već kupovati, ne znam zašto ne kupiš preko steampowered.com.

Imaš http://www.brijesnica-cs.com/forum, momak pod nickom "Casanova" prodaje steamove uplatiš mu na račun on tebi steam.

Na gba steam-ove prodaje Lima sa naknadnom. (igrice koje ti želiš)
pa meni treba link nekog provajdeta osim tog sto si naveo posto mi treba neki jeftinij provajder!
Mislis igrica a ne steamova steam je besplatan trazi na google "prodaja igrica online" ili tako nesta.
Caki123 je napisao/la:
pa meni treba link nekog provajdeta osim tog sto si naveo posto mi treba neki jeftinij provajder!
Ima prodao je meni Risk za 10 km, ne znam da li i sad prodaje :)
Sve uredu sa steamom :)

http://www.gamers.ba/profil/risk/
Caki123 je napisao/la:
pa STEAM igrica
E ovako sve igrice kupljene preko steama-a kostaju vise neko da se kupe u prodavnici a to da kupis neke povoljno igre jedino sa hakovanih steam-ova sto ti nebi preporucio. Platis 8 eura cs i uzivas bez brige da li ce ti isti raditi 2 dana ili 2 mjeseca dakle nadjes nekog sa karticom platis mu 8 eura i gotova prica.
Caki123 je napisao/la:
pa STEAM igrica
prodat cu ti ja steam sa cs-om 1.6
Caki123 je napisao/la:
meni treba novi steamovi vise komada!
Pa pročitaj prvi post što sam ti stavio linkove.
steamstore

Sve ostalo je ilegalno.
Eto ko nama otvara hosting. Znači lik evo pratim ga već mjesec-dva, teme sve oko panela, sajtova, servera, administracije, templejta, podešavanja vpsa, mašina evo sad i steam traži.

Konta otvorit hosting pa prodavat steamove.

E moj bože, ne znam samo ko će ti kupovat te servere, ali eto, uporan si.
hahaha gospodine doticni ja radim u jednom hostingu i ja ne znam nista kao sto si rekao ali kolege znaju ali sta vredi kada nisu tu moram da se snalazim!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.