E ovako imam jedan problem imao sam davno jedan steam i sada sjećam se usera i pw al ne mogu se sjetiti e-mail i sifre pa jer kad ukucam user i pw trazi mi onaj kod od 5-6 znamenki ima li neki način da saznam koji je ili da to promjenim ?
Diskusija
Steam code.
207 pregleda · 6 odgovora · otvorena 21.04.2012. u 19:19
Bez maila nista ne mozes, jedino da posaljes supportu poruku, da potvrdis da je tvoj acc pa da ti oni prebace na drugi mail, drugacije ne mozes
wxn je napisao/la:
Bez maila nista ne mozes, jedino da posaljes supportu poruku, da potvrdis da je tvoj acc pa da ti oni prebace na drugi mail, drugacije ne mozes
Drug to ti je "STEAM GUARD" Da nebi doslo do hakanja steam accaunta ...
Rijesenje : Posalji poruku supportu ako imas buy code ... sto ti dodje kad tek kupis steam tako ces im potvrditi da je tvoj acc...
Rijesenje2: Posalji o5 poruku supportu te im posalji email i pw : Oni ce provjeriti i vidice da ti znas , i da je tvoj steam acc...
Drugacije nemoze
Rijesenje : Posalji poruku supportu ako imas buy code ... sto ti dodje kad tek kupis steam tako ces im potvrditi da je tvoj acc...
Rijesenje2: Posalji o5 poruku supportu te im posalji email i pw : Oni ce provjeriti i vidice da ti znas , i da je tvoj steam acc...
Drugacije nemoze
Reddyx je napisao/la:
Drug to ti je "STEAM GUARD" Da nebi doslo do hakanja steam accaunta ...
Drugacije nemoze
Drugacije nemoze
Taarik je napisao/la:
A mogu li ikako saznati koji je mail ?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.