Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Adepto BH Open 2012?

1.140 pregleda · 36 odgovora · otvorena 20.03.2012. u 20:49

Dobro veče svima'.

Zanima me da li ima neko kompetentan da meni ( a vjerujem i nama svima ) može reći da li će ove godine biti održan Adepto BH Open u Sarajevu. Dobro bi bilo kada bi znali otprilike datum održavanja, ako bi bio isti kao prošle god ~23.6. Pošto se ništa ne priča, mislim da je tema veoma korisna.

Hvala unaprijed, i molim vas bez spama.
Ne vjerujem , možda za koju godinu ali ove ne vjerujem :)
Naravno da ne. Čim nije bio WCG, nece ni ovo
Ma kume ako bude bit će dobro, iako neće biti ja mislim Fnatic i Natus Vincere...
ELDOOO je napisao/la:
Ma kume ako bude bit će dobro, iako neće biti ja mislim Fnatic i Natus Vincere...
Ako bude dobrih nagrada kao na prvom Adepto BH Open , neće samo oni doć' vjeruj 9-)
yain je napisao/la:
Ako bude dobrih nagrada kao na prvom Adepto BH Open , neće samo oni doć' vjeruj 9-)
Ja znam ako budem zdrav i živ da idem sto posto pa makar mi bilo zadnje, al valjda neće je**š ga :D
Možda hoće, možda neće.Tako su rekli.
to se jednom uspelo odrzati i pitanje kad vise... Jedino kad bi milan i nicky preuzeli to na sebe...
E cuj mozda hoce, mozda nece Bas su nam mnogo rekli 8-)

k1d89 je napisao/la:
to se jednom uspelo odrzati i pitanje kad vise... Jedino kad bi milan i nicky preuzeli to na sebe...
HAHAHAHAHAHAHHAHA ne seri boga ti
kakav Adepto 2012, HSBG nije dobio nagradu za treće mesto
k1d89 je napisao/la:
milan i nicky ?

HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

dobro , popravio si mi veče
Ma vi mislite oni se potrose pfff ... to što jest jest oni se potroše al oni kolko zarade od toga kroz razne stvarri .... btw : mislim da će biti :)
nadam se da ce biti, ali cisto sumnjam
Jarane, kako je krenulo ovo sa CS scenom, ode sve u pm...
Boga pitaj sta ce se jos do juna desit (sta se izdesavalo u ovih zadnjih par mjeseci) i ko ce sve sa cs scene otic.
Iskreno, volio bi da ga organizuju, al ako bude organizacija kao prosle godine, ...
rriad je napisao/la:
Naravno da ne. Čim nije bio WCG, nece ni ovo
Al' fazon je sto WCG nije bio u organizaciji "vece" firme kao sto je Adepot. Necu nista da spekulisem, ali kad bi se malo potrudili, mogli bi imati dobru predstavu i ove godine.
Pitao sam WickYa neki dan i odgovor je bio čisto sumnjam.
Kako sam ja čuo da prošle godine nisu isplatili radnike koji su tu bili. Tako da ove godine teško da bude a i ako bude bit će na foru ovih ostalih lan turnira kao Addict i sl. Znači igraonica i deri.
Tako sam čuo ne vjerujte 100%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.