Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Sta glumite?

2.056 pregleda · 21 odgovor · otvorena 13.03.2012. u 14:26

SLUSAJ VAMO

Ko vama daje za pravo da vi saljete MAILOVE u ime GAMERS.BA portala ? Da trazite sponzorstva, da saradjujete sa nekim kompanijama, da obecavate nesto istim tim kompanijama?

Za ovo ce osobe koje su uradile dobiti perm ban jer su bez ikakvog dopustenja, pitanja, saveta i ostalih gluposti slali mailove tudjim firmama sa molbom za sponzorstvo

Sta glumite? Ovakve stvari nisu za zajebanciju

@gsp.ba

Ocekujte servere ubrzo

[email uklonjen]: haj vidit cu ja da vam uzmem
od telecoma nesto
saljem mail
[email uklonjen]: ok poslao sam mail
cujemo se
ti vidi za dernek
Lopovluk i posao, a-a
Nije trebao bez dopustenja, ali sad vidite i vi drugi da nije tesko rijesit, a da zapravo nitko ne zeli tko je trebao.
A zna li se ko je sa gejmersa da li je registrovan neko sa tim mejlom?
Zar je nekom toliko dosadno da se time bavi
Milje je napisao/la:
to je onaj keiz.

http://gamers.ba/profil/keiz
Sta ti bolan pricas ? Ti si gori od njega, sve neki furaci na ovom gamersu, dan te j**o.

Oko tome, hehe
Kao prvo, kaze se SLUSAJ OVAMO, a ne SLUSAJ VAMO.
Ipak si koordinator, glavni dasa na sajtu. Ispravi to! Bode u oci!

I nisi trebao banovati keiza, trebao si momka upozoriti da to ne ponavlja i zavrsena prica. Momak nam je ustupio svoj TS i cs server bez pogovora, a nista zauzvrat nije trazio.

Izasao je u susret kad to niko nije htio. Imaj i to na umu.

I jedno brzo pitanjce?

Zasto nije skinuta reklama GSP-a sa indexa? Mislim OK je da reklama stoji dok igramo na njihovim (citaj tvojim) serverima, ali dok nam GSP ne hosta, ni reklama ne treba stajati.
Pitam se da li bi KGB-ova reklama stajala da je situacija ovakva.
Shvatam ja da ce serveri doci za 5-10 dana. Ali, to znaci mjesec dana besplatne reklame za GSP.
Ili to nema kodera koji zna da skine reklamu ili ovako vise odgovara tebi i Semiru.

I nikakve lose namjere nemam, nikakva hejtanja, samo sam znatizeljan!
miire je napisao/la:
Sta ti bolan pricas ? Ti si gori od njega, sve neki furaci na ovom gamersu, dan te j**o.

Oko tome, hehe
Šta sam ja to uradio ? E moj miire
MorgaN je napisao/la:
Kao prvo, kaze se SLUSAJ OVAMO, a ne SLUSAJ VAMO.
Ipak si koordinator, glavni dasa na sajtu. Ispravi to! Bode u oci!

I nisi trebao banovati keiza, trebao si momka upozoriti da to ne ponavlja i zavrsena prica. Momak nam je ustupio svoj TS i cs server bez pogovora, a nista zauzvrat nije trazio.

Izasao je u susret kad to niko nije htio. Imaj i to na umu.

I jedno brzo pitanjce?

Zasto nije skinuta reklama GSP-a sa indexa? Mislim OK je da reklama stoji dok igramo na njihovim (citaj tvojim) serverima, ali dok nam GSP ne hosta, ni reklama ne treba stajati.
Pitam se da li bi KGB-ova reklama stajala da je situacija ovakva.
Shvatam ja da ce serveri doci za 5-10 dana. Ali, to znaci mjesec dana besplatne reklame za GSP.
Ili to nema kodera koji zna da skine reklamu ili ovako vise odgovara tebi i Semiru.

I nikakve lose namjere nemam, nikakva hejtanja, samo sam znatizeljan!
Zato sto je gsp sada u vlasnistvu mene semira i bu-a koji ce ustupiti servere, to je isto ko da facebooku trazis da skine lajk..
vLexinho je napisao/la:
Zato sto je gsp sada u vlasnistvu mene semira i bu-a koji ce ustupiti servere, to je isto ko da facebooku trazis da skine lajk..
Da ocekujemo "konglomerat" g.ba i gsp.ba? Sve ostalo je sukob interesa!
nisam ja vlex boga mi
Da ja tebe ispravim MorgaN ne piše se "slusaj" nego "slušaj" koristi slova "č,ć,ž,đ,š" :-DD
btw što je ovaj MorgaN posto lud ne treba se sa njim zezati, prvo zna gramatiku odlično, a drugo posto je i znatiželjan.
Još nešto nemoj da me neko citira ili nešto slično samo mu mogu nešto opsovati i dobiti ban, a mene boli ku**c za banom :-D
vLexinho je napisao/la:
dal je gba tvoje vlasnishtvo ti citer najveci o boze dragi
Hhahhaha
Tamam se ja sjetim neceg i ovaj mi ukrade ideju -.-
Šta je tu loše , kad neces ti i ostali koji su zaduzeni za to , ima ko hoce .
btw šta ti glumiš?

Nek gsp hosta servere
Ma debili mrtvi, imaju u planu zaraditi na račun gamersa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.